Katolicism? Nej!/Katolsk lära kontra biblisk lära Mp3

 

Jag hoppas att du  vill ta del av undervisning om skillnader mellan katolsk lära och biblisk lära  av Stig Andreasson och Nils-Olov Nilsson, det är bra att lära sig vad det handlar om.  HÄR LYSSNAR DU TILL INSPELN Mp3 :

http://www.vaknasverige.se/2011/04/02/katolsk-lara-kontra-biblisk-lara/

Stig Andreasson

Nils-Olov Nilsson

/Maria

2 thoughts on “Katolicism? Nej!/Katolsk lära kontra biblisk lära Mp3

  1. Hej. Ja det mesta har vi nog klart för oss redan, men de flesta vet kanske inte skillnaden. Ja det är en tanke, att Maranata gör detta och inte de andra kristna församl. Jag tror det är för att Maranata är mer informerade/pålästa i Guds ord.
    Församlingarna kommer småningom att se att den väg de försöker sträva efter är fel, totalt fel.
    /Maria

  2. Lyssnade på inspelningen om RKK:s läror jämförda med evangelisk tro. Det mesta var saker som vi redan diskuterat på din sida – Bibeln och traditionen (ecumenical dogma), påven, eukaristins eviga offer av Kristus, helgonen och Maria-Kybele, Guds Moder.

    Maria är Jesu moder i Bibeln. RKK:s Maria är Guds Moder obefläckad, syndfri, uppstigen till himmelen, himmelens drottning. Rätt lik en antik gudinna, med många namn.

    Intressant att det är Maranata som informerar här om skillnaderna mellan kyrkor och som missionerar mot katoliker, medan andra kristna församlingar ekumeniserar och “kommer överens.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.