Kärlek/Guds kärlek till oss. Förvandlande.

 

 

En akt av kärlek
av David Wilkerson
[19 maj 1931 – April 27, 2011]

Gud väntade inte tills jag blev “tillräckligt bra” för att vara hans son. Och han väntade inte tills jag hade lärt mig allt. Nej, han sade: “Även när ni var förlorade i synd, kom jag till er att förena er med mig. Jag älskade dig även när du vältrade dig i smuts. Jag kallade på dig, valde dig och adopterade dig av ingen annan anledning än att Jag älskar dig”.
Ibland undrar jag hur Gud någonsin kunde ha tittat ner på oss och älskade oss.  ……………….

Läs hela artikeln här:
http://www.worldchallenge.org/en/node/19339?src=devo-email

 

*Välsignat mer än allt på jord Är varje hem, där Kristi ord Om Faderns nåd och välbehag Till alla talar dag från dag.. Välsignat är det stilla bo, Där alla äro ett i tro, Där alla vilja tjäna Gud Och akta på hans viljas bud.* CC

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.