Kärleken från Jesus/Jesus räddar liv.Trygghetens golv?

 

Programmet i P1 idag på morgonen 11/7  med Staffan Westerberg/skådespelare, 76 år… programmet: det talades om att komma upp i tryggheten på ett golv…många försöker kravla sig upp på trygghetens golv, och många kommer inte till Gudsinsikt  tyvärr. När en person försökt med alla medel att få den kärlek den sökt efter då måste något annat ske för att harmoni och icke självhat ska råda. Staffan säger att hans karriär och dockor m m blev ett sätt  att uttrycka sig och att överleva känslomässigt efter broderns död, då,  i barndomen.

Personligen så ramlade jag ner från trygghetens golv redan i spädbarnsstadiet- ja det var en tragedi säger man-   och jag försökte länge i livet ta mig upp till ytan- där kärleken fanns, jag kunde bara inte finna den, inte förrän i 30-årsåldern. Visst blev jag berövad massor, både barndom o föräldrar och annat-  men jag sökte inte Gud- han bara slog ner hos mig en dag. I enorm kärlek. 

Då jag fann JESUS, eller d v s han visade mig att han ville ta hand om mig,  då fick jag förstå att han skulle bli min stora kärlek. Därför menar jag att när en människa förlorar allt- då finns Jesus kvar! ALLTID. Han väntar på att få komma in i ALLA människor liv för att göra dem hela, och sedan utifrån det sätta dem i olika positioner och arbetsuppgifter. Halleluja, vad Gud är god!

____

Leva utan rädsla/D Wilkerson
Gud visar oss hur vi kan leva utan rädsla. “Det finns ingen rädsla i kärleken, utan fullkomlig kärlek driver ut rädslan … “(1 Joh 4:18). Kort sagt, om vi lever i rädsla, är vi okunniga om fullkomlig kärlek. Läs D Wilkerson´s  minipredikan här:

http://www.worldchallenge.org/en/node/14013 

 Jesus är kärleken
/Maria

Nästa artikel: Om satan och hur illa han vill oss./M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.