Kärlek / Ta emot Jesus

 

Kanske letar du efter KÄRLEK, och vet inte var du ska hitta den.  Jag vill berätta att Gud har så mycket kärlek för dig och till dig, att visa dig, ge till dig. Ja han älskar dig. Den kärlek som man får av honom slår allt annat och den världsliga s k “kärleken”, den som finns i världen,,,,,är inte mycket att ha, den handlar väldigt mycket om egoism. Om du vill läsa nedanstående rader så ser du att det finns en Frälsare, en Gud som bryr sig om oss alla, men alla vill inte veta hur det går till att få den i sitt hjärta eller få en relation med Gud. Här försöker jag visa dig några bibelord som jag hoppas du tar till dig  och sedan söker Gud:

*
Rom 5:5  och hoppet låter oss icke komma på skam; ty Guds kärlek är utgjuten i våra hjärtan genom den helige Ande, vilken har blivit oss given.

Rom 8:39  varken någon makt i höjden eller någon makt i djupet, ej heller något annat skapat skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår Herre.

2Co 13:14  (13:13) Herrens, Jesu Kristi, nåd och Guds kärlek och den helige Andes delaktighet vare med eder alla.

Eph 3:19  och så lära känna Kristi kärlek, som övergår all kunskap. Ty så skolen I bliva helt uppfyllda av all Guds fullhet.

Col 2:2  Ty jag önskar, att deras hjärtan skola få hugnad, därigenom att de slutas tillsammans i kärlek och komma till en full förståndsvisshets hela rikedom, till en rätt kunskap om Guds hemlighet, vilken är Kristus;

2Th 3:5  Ja, Herren styre edra hjärtan till Guds kärlek och Kristi ståndaktighet.

Tit 3:4  Men när Guds, vår Frälsares, godhet och kärlek till människorna uppenbarades,

1Jn 2:5  Men den som håller hans ord, i honom är förvisso Guds kärlek fullkomnad. Därav veta vi att vi äro i honom.

1Jn 3:1  Se vilken kärlek Fadern har bevisat oss därmed att vi få kallas Guds barn, vilket vi ock äro. Därför känner världen oss icke, eftersom den icke har lärt känna honom.

1Jn 3:17  Men om någon har denna världens goda och tillsluter sitt hjärta för sin broder, när han ser honom lida nöd, huru kan då Guds kärlek förbliva i honom?

1Jn 4:9  Därigenom har Guds kärlek blivit uppenbarad bland oss, att Gud har sänt sin enfödde Son i världen, för att vi skola leva genom honom.

Jud 1:1  Judas, Jesu Kristi tjänare och Jakobs broder, hälsar de kallade, dem som äro upptagna i Guds, Faderns, kärlek och bevarade åt Jesus Kristus.

Jud 1:21  och bevaren eder så i Guds kärlek, under det att I vänten på vår Herres, Jesu Kristi, barmhärtighet, till evigt liv.

/Ta emot Jesus/

/Kommentera gärna det du läst och fått./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.