Kärlek / Kom tillbaka till sanningen, till din Gud.

 

Jak 5:19  Mina bröder, om någon bland eder har farit vilse från sanningen, och någon omvänder honom,

Jak 5:20  så mån I veta att den som omvänder en syndare från hans villoväg, han frälsar hans själ från döden och överskyler en myckenhet av synder.

Visst ska vi rädda människor. Det är vår uppgift. Den som kommit bort från tron lever farligt, och man kan inte säga: EN gång frälst alltid frälst! Det stämmer inte.
Detta spörsmål finns redan här på sidan i en artikel så leta i den gula sökrutan och du finner artikeln, och svaret.

Ju mer man tänker på vad Gud vill att man skall göra och hur man skall vara, ju viktigare syns det att man verkligen följer honom och  får veta vad hans vilja är.
Respekten och lydnaden måste ju till för att man skall vara den som Gud tänkt, men visst finns det svårigheter på vägen. Men då får man ju inte ge upp! Trons väg är ingen lek eller något enkelt som man lär med en gång. Trons väg är svår. Den går genom berg och dalar och genom snår.

Om vi verkligen tror på Guds ord lever vi ut det varje dag. Guds Ord är INTE något vi bara läser eller tänker på utan aktiv handling. Tron är något vi GÖR.

*Vägen med min Jesus går Genom djupa dalar, Men hans stämma till mig når, Han så ljuvligt talar. Frid och tröst han md sig har, Salighet så underbar, Går bredvid mig alla da´r Hem till himlens salar.*

…………Jesus, tack för att jag får leva, leva för dig.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.