Kärlek / En kärlekslös värld

karlek.jpg


Kommer just hem från ett underbart bönemöte som vi haft med vår bönegrupp. Där var Herren med och vi har bett som vi gör varje dag och varje lördag då vår grupp träffas: vi ber om frid, att Sverige skall bli ett tryggt och gott land att leva i.

Håller ni med om att Sverige och andra länder borde förändras?

Det tillstånd som vårt land och våra samhällen befinner sig i dag år 2007, är otroligt fördärvande. Kanske har du sett på Eurovision…..song Contest… eller vad heter det, idag? Jag har för länge sedan slutat att titta. Det finns inget att se. En meningslös show med meningslöst innehåll.

Vi har bett idag om ett förändrat samhälle! Vi har gråtit och bett på våra knän ikväll om ett land fullt av kärlek och respekt för människor och djur.

Människor behandlas värre än djur. Det går pedofiler och mördare lösa, små oskyldiga barn blir kidnappade, slagna, förnedrade, sexuellt utnyttjade, plågade på de mest otäcka sätt.

Var kommer detta ifrån tror du? Det finns en ondska, skall du veta.

Det finns en klar och hemsk ondska, och vi släpper den lös genom att gå dess väg. Samhället och regeringar släpper ondskan lös genom att inte reagera.

Genom att inte reagera och göra det som är gott för människor, så ger vi fler och fler tillfällen till en ond makt att operera. Reagera går att göra med att BE, det är det viktigaste…

Ingen kristen undervisning får finnas idag, ingen skall få prata om den Gud som faktiskt skapat oss, ingen undervisning om vad kärlek egentligen är. Ingen empati för människor, utan själviskhet skall styra.

Hur skall vi då få ett gott samhälle? När de styrande bara ser till sina egna behov och önskningar finns det ingen chans att få ett fungerande samhälle.

Vårt land var en gång ett stolt och rikt land! Med en blågul flagga, med korset som symboliserar det som står för en kristen värdering.

Vet människor idag vad kristen etik är för något? Det finns präster i våra kyrkor som inte ens erkänner Gud längre. Hur skall vi komma tillrätta med detta? När människor inte upplyses om vad äkta och fungerande tro är, hur skall de då kunna veta att det existerar en Gud?

När barn och ungdomar inte får veta vad tro är, och vem Gud och Jesus är, hur skall de då kunna be? Hur skall de kunna veta vad bön är och vad trygghet i Guds Ord är?

Nej, de får inget veta, och därför har vi morden i skolorna, pedofilerna på gatorna, mördare som får permissioner och rymmer för att gå ut och mörda i samhället. Varför finns det deprimerade och självmordsbenägna ungdomar? Vet du det?

Jag vet varför; och det är för att det inte finns någon trygghet, vare sig i hemmen eller i samhället idag!! Barnen skall lämpas över till andra för att fostras och sedan ut på gatorna. Vet du om hur det ser ut i andra länder? Där är det mycket mycket värre, och det sprids som en löpeld, en farsot. Och värre kommer det att bli om ingen reagerar.

Jag är trött på allt detta, jag är trött på att våra ungdomar blir förstörda och våra äldre och medelålders behandlas värre än svin. Sveriges Regering! ta ert ansvar och ta in kristen undervisning på schemat i skolorna. Våra barn behöver få lära sig vad KÄRLEK är.

Jag har tröttnat på att se all skit i tidningarna, jag har tröttnat på att se och höra om ala våldsdåd! Jag har tröttnat på att se alla förstöda människor gå runt som Zombies.

Fader Vår, jag ber igen denna kväll att ansvariga skall ta och inse sitt ansvar för vårt samhälle! Fader, jag ber att de som sitter på positioner som de ej bör sitta på, de skall genast bort därifrån.

Fader, jag vet att du hör bön och att mina böner landar i ditt kärleksfulla hjärta! Jag vet att du inte försmår mina och andras böner. Jag vet att du vill ha kärleksfulla kristna som står upp för ditt Mäktiga namn. Fader, jag ber dig om möjligheter att få ut ditt namns storhet och låta din kärleksfulla famn få nå till alla skadade barn och vuxna.

Fader, jag ber dig om att vi skall få ett annorlunda Sverige, dvs, ett land där inte mord och hemskheter är vardagsmat!

Tack Fader, för att du hört våra böner ikväll och att du hör min bön i natt och nästa dag. Tack för att du är en bönhörande Gud, och att du älskar när folk ber dig om hjälp och stöd i alla situationer. Tack för att du alltid har öron att lyssna med, när ditt folk kommer till dig! I Jesu underbara namn ber jag, AMEN.

2 thoughts on “Kärlek / En kärlekslös värld

  1. Hej Kära Sussie
    Ja visst är det skrämmande med alla människor som hyllar det som inte är bra för dem, men de vet ju inte om det…det är mycket som smyger sig på oss ute i samhället, så det gäller ju att vara vaken, och det vet jag att du är. Vi får jobba vidare på att vara vakna och att protestera och att vittna om vem Jesus är. Många innerliga kramar till dig.
    /Maria

  2. Kära Maria!
    Håller så väl med i dina åsikter och oroväckande föraningar. Sjuka onda prylar smyger sig på och genomsyrar samhället. Vi blir alla sakta men säkert blasé och avtrubbade och därmed påverkade vare sig vi fattat det eller ej. Jag var nu en av dom som såg Melodifestivalen igår, med 12åringen, läsk o lördagsgodis. Hade jag sett en video som Lordis för 20 år sedan hade jag troligen blivit skräckslagen, och tidningarna hade nog blivit nerskrivna… Nu rycker jag trött på axlarna och låter det passera. Orkar inte ens fundera över vilka budskap /om dom nu har några/ som förväntas landa i oss, eller vilka av våra känslor dom vill åt.
    12åringen säger ingenting…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.