Kärlek…eller: avsaknad av kärlek i många kyrkor och församlingar.Video. Följer man Jesus?

141  Jesus är HERRE.

Kärlek. Om detta handlar detta inlägg och du ser en video som också handlar om kärlek, eller avsaknad av kärlek. Så skriver jag för att berätta att det finns mycket i församlingarna och “kyrkorna” idag som inte står rätt till, och Grace i videon berättar om just avsaknad av kärleken till Jesus, honom som en troende skall tjäna utav hela sitt hjärta, men alla gör inte det. Falsk kärlek finns det gott om tyvärr, och sådant gör ont. Man släpper in satan i kyrkorna och låter honom förleda människor- och han gör det. Det gör också ont att veta att man leker med människors inre och inte lär dem sanningen om Jesus Kristus. I kyrkorna finns mycket egoism och falska läror och jag är glad att få slippa höra mer av det. Sanningen och kärleken kan bara den dela med sig utav som känner Jesus Kristus och har gett honom sitt liv till 100%.

(Vad är då verklig kärlek?

Jesus står för verklig kärlek: motsatsen till den falskhet och den egoism som vi ser i samhället idag. Verklig kärlek kan vi definiera som: Osjälviskt givande, omsorg och delaktighet, samhällets två tongivande värderingar, eftersom han personifierar både sanning och kärlek..Men hur är samhället? Fullt av kärlek? Det tycker inte jag, jag tycker vi har ett mycket kallt samhälle.

Av alla som påstår sig följa honom, Jesus, måste man därför kunna kräva att de lever upp till dessa ideal. Sanning och kärlek måste omsättas i praktisk handling för medmänniskorna.

Om denna äkta och sanna kärlek kan du läsa om i 2 Johannes brev).

Världslig kärlek i kyrkan

 

Antikristliga har vi haft länge, och de tiderna blir också värre, har du märkt det?

NamnlösMaria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.