Karins nyhetsbrev, varningar! Varning för Bill Johnson m fl

Marias-2737 Guds ord.

 

Läror & Debatter: Sverige – Karins nyhetsbrev – 25 Januari 2016

Varningar

http://www.elvorochjanne.se/laror-debatter/sverige/Karin_26_1_16_nar_skara.pdf

Karin Jansson varnar  för Bill Johnsons läror som sprida i Skara och antagligen på många andra platser i Sverige, Det talas om många falska profeter här i länken.

Ur början på innehållet i länken:

Marknadsplats Rörelsen… 7 Berg… NARianen Bill Johnsons läror sprids i Skara – DEL 12 (Marketplace Movement… 7 Mountains…) …“Grave Soaking”… New Age boken “Jesus kallar på dig”…

Guds Frid Vänner i Herren Jesus Kristus! Som jag skrev för ett tag sedan så tycks jag inte komma ifrån NAR… mer och mer dyker upp som känns så viktigt att avslöja och varna för… Detta jag nu kommer att skriva om har jag inte bara stor nöd för… det gäller min stad… så jag är extra bedrövad!

Det känns lite tragiskt då det handlar om människor jag känner… men allvaret i villoläran är så grav att jag inte kan ignorera detta… jag måste varna då det kommit till min insikt… Det är min förhoppning att även kunna nå ut till och upplysa en och annan skarabo så de kan hindras att dras in i detta och/eller få klarsyn så att de kan ta sig ut ur detta sammanhang…

 Har tidigare skrivit om Skara… det var i det första nyhetsbrevet om NAR… då man i Skara anordnade en förbönsdag utifrån de 7 Kullarna/Pelarna (= Bergen) – med C E Sahlberg i spetsen… Marknadsplats Rörelsen… 7 Berg… Skaraborgsbönen… = NAR >> (sidan 64)

Så att vi har NARianer i Skara & Skaraborg är ju ”gammal nyhet”… MEN… fick del av denna information lite över en vecka sedan som visar på att dessa NARianer fortsätter att försöka sprida sig via Tullen Kristet Center i Skara… och jag känner att jag behöver göra det lilla jag kan för att varna!

*
Se länk!

NamnlösMaria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.