Karins Nyhetsbrev Nov/ Villfarelser m m.

 

Karins nyhetsbrev om bl a:   Villfarelse

http://www.elvorochjanne.se/laror-debatter/sverige/Karin22_11_11/Nyhetsbrevet_Marknadsrorelsen_NAR.pdf

Läror & Debatter: Sverige – Karins nyhetsbrev 22/11-11 Marknadsplats Rörelsen… 7 Berg… Skaraborgsbönen… = NAR (Marketplace Movement… 7 Mountains…)
*

Karin:  Guds Frid Vänner i Herren Jesus Kristus!

Det här blir ett mycket långt nyhetsbrev…men jag tror att det är viktigt… (det ser längre ut p.g.a. av att jag har med den engelska texten – för de som hellre vill läsa original texten…)

Motivet med detta nyhetsbrev kommer från Ordspråksboken 24:11-12:
Rädda dem som släpas till döden och drag dig inte undan dem som stapplar till avrättningsplatsen. Om du säger: “Vi visste det inte”, skulle inte han som prövar hjärtan märka det, skulle inte han som vakar över din själ veta det? Han skall vedergälla var och en efter hans gärningar. (Folkbibeln)
Eftersom jag ”vet om” det jag kommer att skriva om… så känner jag en hälsosam ”Gudsfruktan” som gör att jag INTE kan ignorera detta allvarliga ämne… Det har uppdagats för mig och jag känner ansvar att förmedla det! Sen är det upp till var och en att ta detta på allvar och själva ta ställning…

“If the whole Church goes off into deception, that will in no way excuse us for not following Christ.” – Leonard Ravenhill “Om hela kyrkan förlorar sig i villfarelse, så kommer inte det på något sätt ursäkta oss för att inte följa Kristus.”

Men innan jag förmedlar det jag har på mitt hjärta: Eftersom mina nyhetsbrev oftast handlar om villoläror som infiltrerats in i kristenheten… och eftersom många av oss har kommit in i ”ett sammanhang” då vi blev födda på nytt och inte då tänkte på eller ifrågasatte om Församlingen vi kom till förhöll sig Bibliskt eller inte… tyvärr har det missats en hel del på den biten… så vill jag därför rekommendera en liten bok som heter ”Församlingen – Guds Mirakel” av Sven-Erik Sjölander. Den är enkel och lättläst och ger Biblisk förklaring om vad Församlingen innebär – klart läsvärd!

Jag tror det är viktigt att vi tar reda på Guds mening med Församlingen och i denna lilla skrift får man en bra början! Speciellt när vi ser att det på många håll ”drar mot Rom” så känns det ytterst viktigt att vi är insatta i detta.

För att inte nämna om Trosrörelsens tolkningar om ”apostlar” och ”profeter” och hierarki som faktiskt påminner om RKK… Den lilla boken kan beställas av Sven-Erik Sjölander via tel. 0322-63 87 13, Mobil 0733-42 97 62 eller E-mail: sven-erik.sjolander@efskyrkan.se

Normalpriset är 75:- men om ni skriver ”Specialpris Karin Janssons Nyhetsbrev” så får ni boken för: 40:- st + porto 24:- = 64:-/st.

Läs nu Karins nyhetsbrev i  länk ovan i artikeln /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.