Känner man till Guds varningar?

Jag är ledsen o jag är arg, jag är förtvivlat sur o tvär på dagens fängelser som är många, både digitala och huvudlösa. Det är en MAKABER s k utveckling till det värsta och snart kommer den fullständiga kraschen för människorna.

Det kommer så hemska saker så man vill inte veta men man lever ett gott liv, de som kan, på pengar som inte finns och på sina drömmar som man snart vaknar upp ifrån, förhoppningsvis, alltså.

Det är en sorg att se samhället gå ifrån relativ normalitet till komplett galenskap, men det finns fortfarande några grader av galenskap till på skalan, you aint se nothing yet!

Det är inte klart än. man kommer att bäva ur djupet av sitt hjärta men inte finna frid!! ———–❤BARA Jesus kan rädda liv!!❤

När skall människor ta till sig information och inte gå efter sin egen vilja o tycke, utan efter FÖRNUFT och KLOKHET?

https://thecovidblog.com/…/sara-stickles-28-year-old…/ DENNA KVINNA DOG AV VACCIN , se artikel. Kara Stickles, Saras tvillingsyster, släppte en uppdatering februari 10. Sara ′′ har ingen hjärnaktivitet “, sa hon. Läkare ringde familjen och ringde dem till sjukhuset för att säga hejdå. Hon gick bort igår.

Avatar grossed out. They're closing their right eye, sticking their tongue out and trying to push something away with both their hands.
Maria är förtvivlad och äcklad över världens folks beteenden, därför avataren här i bild.🙏
1 Joh 2:18
Kära barn, den sista tiden är här. Och liksom ni har hört att Antikrist ska komma, så har redan nu många antikrister trätt fram. Av det förstår vi att den sista tiden är här.
1 Joh 2:22
Vem är lögnaren om inte den som förnekar att Jesus är Kristus? Den är Antikrist som förnekar Fadern och Sonen.
1 Joh 4:3
och varje ande som inte bekänner Jesus, den är inte från Gud. Detta är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu finns i världen.
2 Joh 1:7
Det finns ju många bedragare som har gått ut i världen, de som inte bekänner att Jesus är Kristus som kommit i köttet. Sådan är Bedragaren, Antikrist.
MÅNGA satans bedragare finns där ute, de är fler än många, ja de översvämmar världen men de kan INTE ta över det goda med det onda.
Guds kärlek vinner över ondskan

6 thoughts on “Känner man till Guds varningar?

 1. hej Marianne, min lilla tanke var att jag sett o fått förklarat varför det skulle kunna vara så, tankar som inte många har.Det kan låta befängt men det är det egentligen inte. Svårt att förklara detta. Ja det är verkligen födslovåndor det håller jag med om, men också mycket mer, det är verkligen händelserikt. På MÅNGA vis.
  Jag ska visa dig här: https://gospel.jesuslever.eu/?s=tusen%C3%A5rsrike Läs detta och tillhörande kommentarer, det är inte många som läser o tänker så men jag tycker det låter normalt. För hur länge sedan gick Jesus på jorden? ca 2000 år…. FRIDshälsn Maria

 2. Frid Maria! Inte är vi inne i tusenårsriket. Födslovåndornas tid är snarare den rätta tiden. Mvh/ Marianne

 3. Satan styr världen, det är sena tider och jag tror att tusenårsriket är nu men det kan man inte tänka sig….Kram Maria

 4. Ja du Madelen det är en stor sorg och du kan tänka hur Gud är förtvivlad och vred. Men det vet inte människorna, den stora delen av dem är ju inte frälsta o bryr sig inte ö h t. Det är en sorg och vi troende kan bara peka på JESUS och räddningen, men det är sena tider. Hur ska de förstå…. det vi förstått lääänge.
  Kram till dig och tack att du följer sidan här o mina försök till att berätta… Kram o välsignelse/Maria

 5. Så svårt att förstå att människor inte förstår hur mörk vår värld är. Att Satanismen finns överallt precis överallt..
  Och mörkare blir det. Människor är så förlorade i den digitala världen at man blivit totalt blind. Skrämmande!

 6. Så svårt att förstå att människor inte förstår vad som händer i vår värld, mitt framför näsan på dom. Och jag är chockad av att människor inte ser onskan som styr och siprar in överallt!
  Satan styr och människor är totalt förlorade i den digitala världen som Satan också styr över. Och värre blir det!
  Så tacksam över att du skriver och tar upp vad som händer, människor måste vakna upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.