Kända sånger /Korset, kärlekens sköna symbol

 

*

*Han böjde sig ned i ödmjukhet och blev allas tjänare då, Han tänkte aldrig på sig själv, när han skulle dödsstraffet få. Kärleken kände ingen gräns när lidandets väg han fick gå.
*

Kör: Korset där Jesus gav sitt liv, det är min glädje och min ära. Korset, kärlekens sköna symbol, det är för alltid sången i mitt liv.

*

Korset restes för en värld förlorad i mörker och nöd. Gudasonen offret blev och vi finner liv i hans död. Jag ville gråta av tacksamhet, det var mina synder han bar.*  /Per-Olov Karlsson

*
-Jesus dog för en hel värld, ja, det gjorde han. Världen är lika smutsig nu som då han pinades och dog och många vill inte kännas vid Jesu namn eller person. Jesus har verkligen gjort allt, för dig och för mig, och han uppstod för att en gång kommer han tillbaka och hämtar hem de sina.

Jesus uppstod och han gav sina vittnen löfte om den helige Ande, en gåva från Fadern, sedan for Jesus till himmelen, och han skall komma tillbaka…….

I Bibeln finns både världens början och slut  återgivna och hela mänsklighetens historia, från syndafallet ända till försoningen genom Kristus och Guds slutliga seger över ondskan.  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.