Jesus /Närheten till Jesus för att uppleva Fadern

 

Syftet med närheten till Jesus är att ha en uppenbarelse av Fadern. Om dina ögon inte öppnas till Fadern för att uppleva honom i er relation, har du inte den fulla intimiteten med Kristus.

Jesus sade till lärjungarna: “Ni behöver en uppenbarelse av vem er Far är. Ni måste kunna lära andra, som är som får utan herde just nu.
De tror att ingen bryr sig, att de är oäkta barn. Så ni måste göra som jag gör, tala som jag talade. De måste veta att de har en kärleksfull far i himlen “(se Joh 14:6-9).

Älskade, ni behöver också en uppenbarelse. Vi måste kunna säga till världen:
“Se på mitt liv. Lyssna på vad jag säger. Se de verk jag gör.Allt handlar om min
himmelske Fader. ”

Minipredikan om detta kan du läsa av D Wilkerson här:http://www.worldchallenge.org/en/node/19268?src=devo-email
Joh 14:6-10 Jesus sade till honom: “Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. 7 Om ni har lärt känna mig, skall ni också lära känna min Fader. Och härefter känner ni honom och har sett honom.” 8 Filippus sade: “Herre, låt oss få se Fadern, så räcker det för oss.” 9 Jesus svarade: “Så länge har jag varit hos er, och du har inte lärt känna mig, Filippus. Den som har sett mig har sett Fadern. Hur kan du säga: Låt oss se Fadern? 10 Tror du inte att jag är i Fadern och att Fadern är i mig? De ord som jag talar till er, talar jag inte av mig själv. Fadern förblir i mig och gärningarna är hans verk.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.