Jesus /lever.Har du fått veta det?/ bibelord

 

Sverige och andligheten….Jesus dog för din skull

Hej. Jag brukar ju ofta säga till människor att Jesus lever. Jaaa du läste rätt: han lever. Saken är den att Jesus dog på ett kors och blev uppväckt av Gud…och sitter på Guds högra sida, har du hört det, du som inte känner Jesus? Alltså lever han, och graven är tom! /Mark 16:19;  Luk 24:50-51; Ps 110:1, fler bibelord finns

Jag vet inte för vem eller vilka jag skriver detta nu, men någon skall nås av denna nyhet, för det är ju en nyhet för den som inte vet detta…..

Därför är också bibelordet nedan så härligt:

1Pe 1:21  I som genom honom tron på Gud, vilken uppväckte honom från de döda och gav honom härlighet, så att eder tro nu ock kan vara ett hopp till Gud.

Jesu offer för vår synd var ingen nödlösning eller något som Gud bestämde sig för sedan satan fått makt över skapelsen. Planen fanns hos den allvetande och evige Guden innan världen skapades.

Detta tål att tänka på för dem som inte ägnat Jesus och tro en enda tanke, eller för dem som absolut inte vill veta av någonting om tro, eller för dem som faktiskt undrar….
Här på denna sidan kan du få reda på det mesta som du undrar över då det gäller Gud och Jesus Kristus-  Välkommen att se fler inlägg i kategorierna till höger på sidan!

Det skulle bli ett bättre Sverige med människor som älskar Jesus /Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.