Jesus/Kan någon verkligen klara sig utan Jesus? Del 2

 

Del 2. Kan man klara sig utan Jesus?

Jag har ju redan berättat om att jag inte tycker att man KAN klara sig utan Jesus och jag vill ju naturligtvis fortsätta att berätta om det …om du vill läsa.

Under ca ett års tid har jag ätit medicin för hjärtat, visst har jag frågat Gud om det och bett att få slippa. De senaste veckorna har jag inte bara haft mina vanliga krämpor utan mått väldigt dåligt på många sätt.

Utav en anledning som jag inte kommer ihåg fick jag vårdcentralen i telefonen och jag anmodades att åka in för att ta blodtrycket.  Jaha? Det visade sig att pulsen var mycket lååg..  OJ.  Läkaren satte ut de tabletter jag brukat att ta…va bra!

I lördags fick jag fler symptom och: 1177…  åkte in akut, och trycket var inte bra men bättre än det varit.

Så nu sitter jag här och tackar Gud för att han hjälpte mig, och han hjälper mig vid återbesöket och han hjälper mig NU, för jag mår riktigt risigt.

NEJ, jag kan inte klara mig utan Jesus! Och inte den ofrälste heller, men den förstår inte det. Jesus frälser och helar och ger evigt liv. Amen.

P.S läste att Apg 29:s C Åberg haft en hjärtattack i helgen, ja man ser att den troende inte alls springer fram på rosa moln!

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.