Jesus /Jesus gör under idag

       jesus_198_small.jpg  Herren är min herde Jesus har alltid rätt. Jesus har lösningen på alla problem. Jesus är aldrig rådlös. Jesus vet allt och kan allt.

Jesus gjorde många under som människorna på den tiden fick se. Jesus GÖR många under idag, för dem som verkligen tror.

För Jesus har alltid en lösning på människors problem. Jesus säger aldrig: Detta kan inte jag ta hand om, det är för svårt, det går inte.

Tänk vad hemskt om han skulle svara oss så, då vi frågar honom om hjälp. Nej så är det inte. Titta i Johannes evangelium t ex, om brödundret. I denna texten läser vi om hur lärjungarna inte visste hur de skulle få fram mat. Men Jesus visste, och han ville ju att de skulle förstå att Gud har goda gåvor att ge. Jesus sade inte att de skulle gå därifrån för att problemet var olösligt.

Han visste hela tiden hur problemet skulle lösas. Därför att Jesus är den han ÄR, så tror jag att han kan lösa alla slags problem och frågeställningar och nöd som vi ställs inför. Och då frågar folk: Varför händer det inte mer? Det kan bero på att människor inte i tro vänder sig till honom. Kanske finns det saker som du betraktar som omöjliga att lösa?

Men har du då tänkt på att Jesus kan lösa den situationen? Vi begränsar Gud och ser inte hans storhet, skulle jag vilja säga. Låt inte din uppfattning om vad som är möjligt eller omöjligt styra dig!

Lita på att Gud ger de nödvändiga resurserna till en lösning på problemen. Vi måste ha förväntningar på en stor Gud, och om vi har det kan han göra våra förväntningar levande! Han kan mångfaldiga våra önskningar och han vill ge oss allt, OM vi tror!

*Se, Herren är uppstånden, Han än bland oss syns gå. Jag vet att Jesus lever, Vad än man säga må. Jag ser hans goda händer, Jag hör hans milda röst, När prövningar mig trycka, Är han min tröst.* A H Ackley/Segertoner

 000200bf.gif 

 

 

 

2 thoughts on “Jesus /Jesus gör under idag

  1. HEJ MANDY! Visst är träning bra! Keep on. Man behöver både andlig o kroppslig styrka, hurra. MÅNGA KRAMAR f Maria

  2. Ja att träna är det bästa för att hålla kroppen i bra skick. Nej jag har inte provat det. Jag kör på vanlig träning och mycket kött mat. Hehe jag bygger muskler 🙂 massa kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.