Jesus /Jag behöver Jesus varje stund, och för alltid

 

Jag behöver Jesus. Ja, jag behöver Jesus. Vet du, jag behöver Jesus, ja, varje stund. Men, vad betyder egentligen: varje stund?  Jo det betyder: hela tiden. HELA TIDEN; varje timma, varje minut, varje sekund, varje dag, varje vecka, varje månad, varje år. Och alla dessa tillfällen är sekunder då jag behöver honom. Han är inte borta från mina tankar och jag kan inte säga att han INTE är allt för mig. DÅ skulle jag ljuga för dig som läser detta.

Jag behöver Jesus, ja  jag behöver Jesus, Jag vill leva för Jesus, all den tid jag har och får. Vad har livet annars för mening? Varje stund är Jesus och jag tillsammans. Varje stund av dagen vill jag tillägna honom. Han ger råd och stöd, omsorg och en evig kärlek. Han ger mig allt det jag behöver, och en dag kommer han tillbaka, på skyarna.

Ja jag behöver Jesus, jag älskar honom av hela mitt hjärta. Han har helat mitt inre och låtit mig se och känna kärleken som han har. Ja jag behöver Jesus, varje stund av mitt liv.

Tycker du att jag är tjatig? Jag vill ju bara att du ska förstå att man måste ödmjuka sig och lära sig älska. Att älska Jesus är inte svårt, det är härligt och underbart, Det kan inte finnas något som är bättre, nej, det finns inget bättre. Han är kärleken.

Att vara trygg i  denna världens vansinnigheter och i de kommande tiderna- ja Jesus är ju med, vad som än händer och sker. Han har omsorg om sina barn-  Han ber dig att vara med honom- varje stund. Det är ödmjukhet –  inför en stor Gud.
Jesus nämner två slag av människor i sin bön: de “kloka”, som är högmodiga i sin egen kunskap, och “barnen”, som är vidöppna för sanningen i Guds ord. Om detta kan du läsa i Joh 11:25  Vilken slags människa är du?      Är du hans barn?

Det finns en Guds himmel och det finns ett helvete. Det finns bara två saker att välja på: himmel eller helvete. Det pratas mycket om både det ena och det andra och tidningar och tv och annan media spyr ut sin galla över att männsikor har en tro. OM de bara visste hur det egentligen förhåller sig så skulle de ropa efter Gud det högsta de kunde:  Att få bli räddade av Jesus, som är HERRE!

JA, jag behöver Jesus varje stund, för jag älskar honom av hela mitt hjärta.

http://www.youtube.com/watch?v=MX4xU5fAnF4

Låt Guds vilja få ske i ditt liv.                 /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.