Jesus /I WILL PRAISE THE LORD/ Se Video

 

Jag ser Jesus med ett barn som tillitsfullt sträcker sig emot honom, leende, glad och förväntansfull. Barnet är i 6-7-årsåldern och det kunde varit jag på bilden. Precis så är jag ju idag, fortfarande ett barn inuti, men nu är jag Jesu barn och lärjunge, det märks så tydligt i mina böner  och då jag tackar och då jag gråter. Alltid hans.
*

*

Still (Very Touching) – GOD’s Love

VIDEO:   http://youtu.be/hsaT_B9Izlc

Bilden påminner ju om hur Jesus säger att man skall vara som ett barn för att komma till himmelriket.

Matt 18:3

och sade: “Amen säger jag er: Om ni inte omvänder er och blir som barn, kommer ni inte in i himmelriket. 
Den som ödmjukar sig som detta barn, han är den störste i himmelriket. 
Då sade Jesus: “Låt barnen komma till mig och hindra dem inte! Ty himmelriket tillhör sådana.” 
I will praise the Lord unto eternity
/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.