Jesus hjälper i allt, bönesvaret idag! Tack för all hjälp!

270 /Maria

 

Detta var sista bilden jag tog idag på min lilla tur- innan min kollaps då allt höll på att bli helt svart. Lufttrycket var lågt och jag spatserade ut för att fotografera. Då jag tagit denna bilden kände jag hur allt började snurra och hjärtat galopperade. Vattenbrist var det och: Jag hade också glömt att ta en viss tablett innan jag gick ut, ojoj.

Jag förstod ingenting men inriktade mig på att ta mig hem, några hundra meter.
Det gick inte så bra då yrseln var stark, Jag ropade på Gud och sade att jag trodde just då att jag skulle dö på stället jag stod.

När jag ropade en gång till så såg jag en granne dyka upp på cykel framför mig, Jag vinkade matt och trodde att jag ropade men jag viskade: hjälp mig!

Hon förstod mig och kom till min hjälp och följde mig hem och höll stadigt i mig. Vi pratade om Tro och om Jesus hela vägen hem och det var inte första gången vi talade om sådana saker.

Jag blev glad för att hon tycktes förstå att hon varit till mycket stor hjälp och att det var ett klart BÖNESVAR! Idag hade jag bett att få vara till hjälp för någon människa och fick själv hjälp! Kanske hon också fick hjälp i sitt sökande? Hoppas det!

Sedan var det vila resten utav dagen!

NamnlösMaria

4 thoughts on “Jesus hjälper i allt, bönesvaret idag! Tack för all hjälp!

  1. Tack Marie, jobbiga dagar då bara man ber om hjälp på alla vis, för Jesus har ju alla svar på alla frågor. En dag och stund i taget. Kramar! Gud välsigne dig./Maria

  2. Jesus med dig i allt du formulerar och Guds ord som du villigt sprider, när allt känns svårt och hopplöst för dina läsare!

    Kramar / marie

  3. Hej! TACK TACK!! Nu mår jag bättre, och tackar Gud för att jag inte dog på fläcken eller slog ihjäl mig!! Jag var ganska så rädd då det snurrade runt och jag inte kunde se ordentligt eller veta hur jag skulle ta mig hem. BÖNESVAR kom! KRAM f Maria Gud välsigne dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.