Jesus / Dyraste Jesus. Älskar man Jesus?

 

1*Dyraste Jesus, dig vill jag älska, Dig, som i döden älskade mig; Dig vill jag lyda, dig vill jag tjäna, Giva mig villigt, Herre, åt dig.*

2*Giv mig, o Jesus, mer av ditt sinne, Gör mig saktmodig, ödmjuk och mild! Giv mig mer kärlek, mod att försaka, Djupt i mitt hjärta prägla din bild!*

3*Tag mina händer, tag mina fötter, Öga, och öra tag, Herre kär. Hela mitt hjärta vill jag dig giva. Dyraste Jesus, din blott jag är.*  / Joël B

*
*

Älskar man Jesus med glöd? Lyder man Jesus helhjärtat? Vill man tjäna Jesus hela sitt liv? Vill man likna Jesus? Har man Jesus i hjärtat……..

Det är frågor som Jesus vill ha svar på från den som säger sig älska honom

Tjäna Jesus idag och alltid.  /Maria

____

 Vi åter äro av Gud. Den som känner Gud, han lyssnar till oss; den som icke är av Gud, han lyssnar icke till oss. Härpå känna vi igen sanningens Ande och villfarelsens ande. 1Jn 4:7Mina älskade, låtom oss älska varandra; ty kärleken är av Gud, och var och en som älskar, han är född av Gud och känner Gud. 1Jn 4:8Den som icke älskar, han har icke lärt känna Gud, ty Gud är kärleken. 1Jn 4:9Därigenom har Guds kärlek blivit uppenbarad bland oss, att Gud har sänt sin enfödde Son i världen, för att vi skola leva genom honom. 1Jn 4:10Icke däri består kärleken, att vi hava älskat Gud, utan däri, att han har älskat oss och sänt sin Son till försoning för våra synder.

1Jn 4:6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.