Jesus / Det kostar att tro.Trakasserier../Bibelord

 

Ju längre tiden går desto mer obekvämt kommer det att bli att vara en troende. Trakasserierna av kristna d v s förföljelser finns redan och kommer att bli värre, ja mycket mycket värre. Därför väljer många bort Jesus redan nu…de gör sitt livs misstag.
De tiderna är ju redan här eftersom man inte talar om Jesus på ett sätt som hedrar honom utan där man hädar honom med att säga att han var homosexuell m m..  MEN han lever ju idag och sitter på Gud Faders högra sida. Se bibelord nedan.
Människors tro kommer att ställas på stora prov. Har man tänkt på vad bibeln säger om de tiderna?
De som säger att de minsann följer Jesus men ändå blygs inför honom, de kommer att prövas, om de inte blivit prövade innan.
Jag känner en del människor som verkligen blivit prövade och de har behållit sin tro, det är så Gud vill ha det, han vill naturligtvis pröva oss och se om vi håller måttet inför det han tänkt att vi ska göra.Tro är ingenting som inte kostar på, Tro kostar ALLT!

Den dåtida världen, världen på Jesu tid gillade inte Jesus. Även idag hatar man Jesus och tål inte hans namn. Vi som följer honom kan räkna med att många kommer att hata oss. Men vaddå?? Jo, Rakt fram med Jesus och inte vika av vägen!
Halvhjärtad eller helhjärtad överlåtelse till Jesus är vad frågan gäller. Är man helhjärtat överlåten kan inget skilja oss från Jesus, då står man upp för honom och hans namn, vad man än möter.

*

Mark 16:19 Sedan Herren Jesus hade talat till dem, blev han upptagen till himlen och satte sig på Guds högra sida.
Luk 22:69 Men härefter skall Människosonen sitta på Guds, den Allsmäktiges, högra sida.”
Apg 7:55 Men uppfylld av den helige Ande såg han upp mot himlen och fick se Guds härlighet och Jesus som stod på Guds högra sida.
Apg 7:56 Och han sade: “Jag ser himlen öppen och Människosonen stå på Guds högra sida.”
Rom 8:34 Vem är den som fördömer? Kristus Jesus är den som har dött, ja, än mer, den som har blivit uppväckt och som sitter på Guds högra sida och ber för oss.
Kol 3:1 Då ni alltså har uppstått med Kristus, sök då det som är där ovan, där Kristus sitter på Guds högra sida.
Hebr 1:3 Sonen utstrålar Guds härlighet och uppenbarar hans väsen och uppehåller allt genom sitt mäktiga ord. Och sedan han utfört en rening från synderna, sitter han nu på Majestätets högra sida i höjden
Hebr 10:12 Men Jesus har framburit ett enda syndoffer för alla tider, och han har satt sig på Guds högra sida
Hebr 12:2 Och låt oss ha blicken fäst vid Jesus, trons upphovsman och fullkomnare, som i stället för den glädje som låg framför honom utstod korsets lidande utan att bry sig om skammen och som nu sitter på högra sidan om Guds tron.
1 Petr 3:22 han som har stigit upp till himlen och sitter på Guds högra sida, sedan änglar, furstar och makter har blivit lagda under honom.

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.