Jesus /Det går hemåt…

 

Man har hört och hör, att ofrälsta liknar det vid en saga att de frälsta säger de ska mötas i en ny tid i en ny värld- i himmelen.
Man talade mycket om sådant förr, och man sade: Jesus kommer snart! Och man skrev detta på plank och andra ställen; Det kunde man kalla vid den tidens Graffitti.

Jesus kommer snart. Ja det tror jag faktiskt att han gör.

Men människor skrattar faktiskt åt det och politiken är ju det viktigaste, man säger att länder skall demokratiseras och kristendomen skall bort. Se vad som sker idag. 

Framöver kommer man inte att kunna säga att Jesus lever- vi skall inte få ha någon tro på Gud, inte den frälstes Gud, men gärna någon annan som man kallar vid sådant namn.

Men min Far, han är min Far- det kan ingen ändra på.

*Det går hemåt, fastän molnen solen döljer Och fast stigen understundom synes svår. Det går hemåt, när blott Mästaren jag följer. Det min glädje är att vandra i hans spår.*

Lärjungarna gick i Jesu fotspår och vi har fått möjligheten att växa till och likna Jesus. Det är underbart.

*Det går hemåt, fastän resan är besvärlig, Och fast ofta jag hör motgångsstormar gny. Han är nära- Mästaren, så hög och härlig, Och till honom i all fara får jag fly.*/N C/

/Maria

2 thoughts on “Jesus /Det går hemåt…

 1. Hej Marie
  Tack för du hälsar på här, jag blir glad. Ber Gud välsigna dig.
  Jag tror man kommit till en viss punkt i livet, i det man ser och hör och är med m, man ser sanningen sådan den är, och man vet att Herrens ord är sant och man vet så mycket mer, sådant som andra inte ser eller vill veta.
  Därför tror jag att Jesus kommer snart, och blir det så, så då så. …..

  I ordet, den klippfasta grund…..

  Jesus bär oss, alltid, alltid, alltid. /Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.