Jesus /—därför hatar världen eder. Ett rent hjärta

 

Dessa rader som kommer här nedan  rymmer oerhört mycket, från Johannes 15:16-19, de handlar om en värld som hatar den kristne, det handlar om att vi troende kristna är utvalda att följa Jesus och att följa det evangelium han gett oss. Vi ska gå ut och bära frukt, vi ska vara modiga, vi ska älska varandra. ….jag har haft med dessa rader tidigare här på sidan men jag kan inte låta bli att visa dem igen och igen, kanske någon inte sett dem. Tänk att HAN, Jesus, har UTVALT oss. Det är ju helt otroligt underbart, han vet exakt vilka vi är och vad vi kan åstadkomma- med hans hjälp och ledning. Gå åstad och bär frukt.

Jesus valde att älska oss och dö för oss….låt oss leva för honom.
Joh 15:16  I haven icke utvalt mig, utan jag har utvalt eder; och jag har bestämt om eder att I skolen gå åstad och bära frukt, sådan frukt som bliver beståndande, på det att Fadern må giva eder vadhelst I bedjen honom om i mitt namn.

Joh 15:17  Ja, det bjuder jag eder, att I skolen älska varandra.

Joh 15:18  Om världen hatar eder, så betänken att hon har hatat mig förr än eder.

Joh 15:19  Voren I av världen, så älskade ju världen vad henne tillhörde; men eftersom I icke ären av världen, utan av mig haven blivit utvalda och tagna ut ur världen, därför hatar världen eder.

<iframe width=”420″ height=”345″ src=”http://www.youtube.com/embed/mD2PJ0xbAdY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>   Keith Green    Clean Heart
*
*

“If Jesus had Preached the same Message that Ministers Preach Today, He would NEVER have been CRUCIFIED.”

“A Sinning man Stops Praying, a Praying man Stops Sinning.” /Leonard Ravenhill – Preacher & Author – (1907-1994)

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.