Jesus / Bibeln. Jes 53

 

*

Ibland skriver jag ett inlägg som jag kallar för nyheter- men det är ju inga nyheter egentligen då det gäller världsnyheter-  utan det som skrivs är ju gammalt, så gammalt är det att det går att läsa i bibeln.  
Den som läser nu kanske undrar VAR i bibeln allt det står, som jag ibland säger:läs i bibeln!

I bibeln står om de tider vi lever i NU, med t ex krigshotet i Syrien, med hotet om ett tredje världskrig. Det är därför människor tycker att vi är så knepiga vi troende….VAR står det? Jo i bibeln och man hittar det om man är en troende.
Ja bibeln berättar från gamla tider och bibeln berättar var man befinner sig i tiden.

Många profetior har blivit uttalade och uppfyllda av Gud och han vet exakt vilka som är kvar att uppfyllas. Tiden går och under tiden som tiden går så sover människan och lär vakna då skrällen kommer.
Gud vet det också.

/Maria

*Föraktad var han och övergiven av människor, en smärtornas man och  förtrogen med krankhet; han var såsom en för vilken man skyler sitt ansikte, så föraktad att vi höllo honom för intet.* Jesaja 53… /Detta handlar om Jesus Kristus, som fortfarande är övergiven av en stor del av mänskligheten, och vissa känner honom inte alls…../Gud ville rädda världen genom en lidande tjänare? Ja.

*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.