Jesus / är Vägen

 

Det finns en väg som är helt säker och den leder helt rätt. Det är vägen till Gud. Genom Jesu död så upprättades en väg FÖR ALLA fram till Gud och därmed undanröjdes också synden som hindrar oss att ha en relation med vår skapare.

Det betyder INTE att alla är frälsta. men att vägen FINNS för var och en som VILL LITA PÅ KRISTUS och vandra den. Gud ger frälsning åt alla som TROR att Jesus har dött för deras skull.

En sak som många inte vill ta till sig det är en klar och evig sanning:

Kristus är helt och hållet Gud. Han har alltid varit Gud och kommer alltid att vara det. Läs t ex  Kolosserbrevet 1:15-16, som är ett av de starkaste bibelorden i hela bibeln.

/Maria

4 thoughts on “Jesus / är Vägen

  1. Ett mail har gått iväg till dig om frälsning m m.
    Att Komma till TRO och Omvända sig- ja det är stort. Och man vet i sitt hjärta om man vill säga ja till Jesus och ändra på sitt liv och följa honom.
    Har du fler frågor så maila mig, jag svarar på alla frågor/tankar m m som rör Jesus och tro. Läs gärna mer på sidan.. Hälsn f Maria

  2. Hej Maria och tack för snabbt svar! Jag tror på Jesus Kristus som Gud, inte Allah. Jag försöker lära känna Jesus, jag vet inte om jag är frälst. Jag har bett om det, men hur vet man? du får jättegärna skriva till mailadressen jag nu anger. Varma hälsningar

  3. Hej anonymVisst vill jag svara dig, så gott jag kan utifrån vad jag förstått att Gud säger.Är du icke muslim? Tror du på Gud eller på Allah? Om du tror på den Jesus som jag känner och älskar så anser han att det är fel med sex innan äktenskapet, man skall vara gift. Känner du Jesus? är du frälst? Alkohol är inte heller rätt, kanske ett glas vin då o då som medicin , man skall inte vara berusad.
    Mer kan jag skriva här men vill inte utlämna dig så resten kommer i mail till dig nu. Känner man Jesus så vänder man sig till honom med alla sina bekymmer. Nu kommer ett mail. Hälsn f Maria Min mailadress finns i gästboken också

  4. Hej! Jag har en fråga till dig. Jag ber ganska ofta till Jesus och till Fadern. Jag ber om förlåtelse för mina synder och försöker be från hjärtat. Jag har försökt sluta helt med alkohol och brukar det ytterst sällan. Försöker undvika det så gott det går. Jag har en synd som jag försöker sluta med. Det är att ha sex innan äktenskap. jag har sex med min pojkvän endast och jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med honom men vet inte om det är vad Gud vill. Han är muslim. Är det fel av mig att ha samlag med honom? Jag älskar honom. Kommer detta kasta mig in i helvetet? Snälla svara. Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.