Jesus/ är med mig och dig-om du vill /VIDEOS

 

…Men Gud har en väg ut ur allting.

Ja jag skriver det för att det är sant. Idag var det dags att vara på akutmottagningen på sjukhuset— igen. Jag som ser så pigg ut (säger man) var illa däran, och mådde verkligen dåligt av många olika anledningar. Jag fick hjälp och jag är säker på att det fanns en anledning varför jag skulle just dit. Dels fick jag berätta om Jesus och dels så skall man starta utredningar om att hjälpa mig i mina många olika  sjukdomar.

Jag tackar Gud  för att han har allt i sin hand och att jag kan lita på honom till 100%.

I Gud har man allt beskydd och hjälp man behöver, det fick jag se idag, då läkaren jag träffade var en mycket kompetent person. ……Livet går vidare. Med Jesus.   

VIDEOS:

http://youtu.be/2SLHWFpSlq4   Thy Word

http://www.youtube.com/watch?v=4M-zwE33zHA&feature=related   Because He lives I can Face tomorrow

/Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.