Jesus är Herre./ My redeemer lives /Video

I Know That My Redeemer Lives 

 

http://www.youtube.com/watch?v=SkLuZxqPPzE&feature=share&list=PLB36B0365349F0A1A

Ja Jesus lever verkligen och tar bort  smärta och rädsla, han är min Kung, min räddare, min förlossare, min styrka, mitt liv och mycket mycket mer.

Han räddar från döden, han ger nytt liv. Den som går med honom behöver inte vara rädd. Den som litar på honom har allt att vinna i fråga om att bli fri! Lyssna på sången i länken, läs orden och ge dig själv chansen att förstå att Jesus lever.Han skall dessutom komma tillbaka! och hämta den troende hem.  Tack Jesus!

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.