Jeremia ../Gå den rätta vägen

 

Jer 6:16

Så sade HERREN: “Ställen eder vid vägarna och sen till, och frågen efter forntidens stigar, frågen vilken väg som är den goda vägen, och vandren på den, så skolen I finna ro för edra själar.” Men de svarade: “Vi vilja icke vandra på den.”

Vad som är den rätta vägen är välbekant för de flesta. Men människan strävar efter att gå sin egen väg. T ex så har jag människor i min omgivning som är experter på att förneka Gud och göra tvärtemot vad HAN vill med deras liv. Det är otroligt att se det och det smärtar.

Det är lika svårt idag som på Jeremias tid att hålla sig till Guds väg, trots att den är väl känd.

MEN låt dig INTE föras VILSE.

Enda möjligheten för en människa att bli tillfredsställd på djupet är att gå GUDS VÄG.

/Maria

2 thoughts on “Jeremia ../Gå den rätta vägen

  1. Läste du lite för henne? Naturligtvis är bibeln bäst!
    Ja en gång då vi inte visste det vi fick veta i frälsningen- då trodde vi en massa som vi inte borde . Vad fel man kan gå, men tack GUD att vi får gå den rätta vägen med Jesus som visar oss.
    Tänk om vi finge göra mera för Gud, det kan ju vara väldigt bråttom, jaja vi gör vad vi får. /Maria /hoppas du hade en fin resa/

  2. Satt bredvid en dam som läste Deepak Chopras hinduistiska personlighetsanalyser igår. Jag fick läsa Johannes evangelium i stället!

    För 10 år sedan läste jag också Deepak Chopra och trodde att världen ska gå samman i harmoni, och alla människor blir lugna och glada i chakrornas tecken i pannan- värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.