Japan/ Video/ Illuminati…?Card Games……

 

Japan Disaster Predicted By Illuminati Card Game

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=ZpWbWrW8oC0&feature=player_embedded

“I really did not want to believe the recent disaster was the result of a conspiracy, but it was ‘in the cards’, so to speak.

Either Stephen Jackson has one heck of a crystal ball going, or this was planned waaay in advance.

Or it’s just a coincidence, like everything about 9/11, 7/7, the madrid bombings etc that just doesn’t add up- or adds up only if you look at it from the ppoit of view of it being a conspiracy.”The Truther Girls’ Website

Nej jag vill inte tro att saker och ting som sker ÄR konspirationer/Illuminati m m, men man kan inte undgå att undra, eller hur? man vill ju gärna veeta..vad som pågår. Läste i kommentarerna till videon om att småskalv och HAARP-utseende på himlen fanns i England..
och att himmelen ovanför Japan innan jordbävningen var ovanlig… ja du bestämmer vad du vill anta/eller tro, jag hoppas att du också har din förtröstan i HERREN.

Se också denna hemsida:http://globalrumblings.blogspot.com/2011/03/illuminati-card-game-shows-japan.html   

/Maria

4 thoughts on “Japan/ Video/ Illuminati…?Card Games……

 1. I Alla tider har det funnits kontroll/grupperingar, pengar, makt, droger, slutna sammanhang, ja, men är vi inte mer upplysta i dessa tider så att vi kan fatta vad som sker? Ja vi vet vad som händer på strategiska datum, vad händer den 11/4, 11/5…
  och i Japan läcker radioaktivt vatten ut i havet, läckan skall tätas med betong, var har vi hört sådant förut? Vad är det som händer? Hur många är det inte som frågar sig det?
  /Maria

 2. De slutna grupperingarna har ju funnits sedan medeltiden? Sedan antiken? Det babyloniska mysteriet.

  Illuminati är ju revolutionärer och består av delar av världens finansadel, vad jag förstått. Slutna sammanhang där de viktiga frågorna sorteras ut…Klart att det ockulta tar mer plats när man frestas av makt/sex/droger och är uttråkad på livet. Folk tror inte på att det på allvar finns ockulta strömningar i samhället. Det har oftast varit så i historien, men inte idag!

  Kolla in vad som händer i världen på strategiska datum! Det är ett exempel på en sjuklig ådra, när saker planeras på vissa symboliska datum. Det är så “Illuminati” känner igen på avtrycken vad som händer egentligen, tror jag.

  11/2 Mubarak
  11/3 Japan
  11/4?
  11/5?
  ….
  11/9 2011 demokratiska val i Egypten (11/9 2001, Elfte september)

 3. Ja det jag har sett så verkar det allt så. På den bloggadressen fanns ju tidigare kort och allt detta har ju hänt. Vi vet vad som hänt och de korten talade ju om de händelserna….vad kommer näst? Fruktansvärt är det om det verkligen är så…/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.