Japan/ Fukushima. Har vi glömt Japan? Radioaktivitet…

 

Thom Hartmann: Fukushima…ticking time bomb?  Vad vet man och vad är det man INTE säger ang kärnkraftsolyckan?
http://www.youtube.com/watch?v=JwBuRNmxOlI&feature=player_embedded#at=22 Fukushima

Radioaktiviteten är större och det fortsätter tydligen att höjas och kvinnor och barn evakueras…se gärna filmen här och fundera över vad vi i Sverige hade fått veta vid en sådan olycka här  – borde få veta-   och hur rädda människor hade varit. Vi har säkerligen fått nedfall av radioaktivitet/strålning här också, men det talas tyst om sådant.

Finns det möjligheter att få en sorts förnybar energi? MÅSTE vi ha kärnkraft?…..inga svar på frågan..men..en dag kan det komma att smälla än värre…
/Maria

Gen 1:12  jorden frambragte grönska, fröbärande örter, efter deras arter, och träd som efter sina arter buro frukt, vari de hade sitt frö. Och Gud såg att det var gott.

Gen 1:26  Och Gud sade: “Låt oss göra människor till vår avbild, till att vara oss lika; och må de råda över fiskarna i havet och över fåglarna under himmelen och över boskapsdjuren och över hela jorden och över alla kräldjur som röra sig på jorden.”

-MEN nuförtiden, ja sedan länge-  så dör  både människor och djur i mängder…för ondskan och okunnigheten och nonchalansen  är stor /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.