Jag tog emot Guds evangelium Och livet mitt förvandlat blev.

 

Foto Maria

Foto Maria

Gudsfruktan är det ont om men det är gott om otro. Om Gudsfruktan och innerlig kärlek till Gud skulle finnas i t ex detta landet då såg det inte ut som det gör…hur många gånger har jag sagt det ? Det vet jag inte men det är lika aktuellt varje dag. Läs mer här om Gudsfruktan:   https://gospel.jesuslever.eu/category/gudsfruktan/

*

Rom 8:15
Ni har inte fått slaveriets ande, så att ni på nytt skulle leva i fruktan. Nej, ni har fått barnaskapets Ande, i vilken vi ropar: “Abba!* Fader!”

*

Ef 5:21
Underordna er varandra i Kristi fruktan.

*

Fil 2:12
Därför, mina älskade, liksom ni alltid har varit lydiga, så arbeta med fruktan och bävan på er frälsning, inte bara som när jag var hos er, utan ännu mycket mer nu när jag inte är hos er.

*
Hebr 12:28
Då vi alltså får ett rike som inte kan skaka, låt oss vara tacksamma och tjäna Gud efter hans vilja, med vördnad och fruktan.

-Jag ropar på min Fader i himmelen, varje dag, för jag har lärt mig vem han är och jag vet att han tar bort fruktan! Tänk om man ville lära känna sin skapare!

*

I Solna i Stockholm hittade man ett barnlik nedgrävt på en kyrkogård, och man tror det kan ha varit ett mord.. Varje dag skjuts det eller man mördar med knivar eller annat.

OM man hade kärlek till Gud i sitt hjärta så skulle man aldrig fundera på att göra någon illa.

*Jag tog emot Guds evangelium Och livet mitt förvandlat blev. Tänk vilket härligt privilegium, I Livets bok mitt namn han skrev.* A Samuelsen

 

Logo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.