’Jag ska ge Er ett nytt hjärta och låta en ny ande komma in i Er. …Bli frälst. / Hjärntvätt vad är det? Bli tvättad ren av Gud.

Jesus5

Tvättad ren.

Man säger ofta om troende kristna att de är hjärntvättade som kan tro på en ’sagofigur’, ’en gubbe på ett moln’ (Gud).  Men det är ju faktiskt inte så utan det är så att vi troende blivit rena i våra hjärtan och våra hjärnor för vi står inte under SYNDENS lag längre, vi har fått ett nytt hjärta, ett nytt liv där inte orättfärdighet bor. Det är så kul för otroende att verkligen lägga på oss saker som vi varken sagt eller gjort, men de förstår ej att Gud finns och förstår ej vår kärlek till honom. Jag känner mig inte hjärntvättad utan jag känner mig VÄLDIGT ren och FRI!

När man talar om hjärntvätt kan man istället för att tala om att Gud hjärntvättar så är det i stället så att det är VÄRLDEN och världens ledare och människor som hjärntvättar folk. Och jag får inte glömma att nämna de olika RELIGIÖSA SEKTER /Församlingar som faktiskt hjärntvättar folk i Guds namn.

Hade jag nu INTE varit FRÄLST av NÅD så hade jag ju varit som alla andra och godtagit vad som helst som hade sagts mig och jag hade inte grävt vidare efter sanningen i det man sagt eller gjort. Jag hade dessutom förlorat MITT LIV! Det NYA livet hade jag ALDRIG fått om jag inte blivit frälst.

….så tala om hjärntvätt. Du som inte är en kristen och läser här kanske säger att det låter inte klokt detta resonemang om frälsning och nåd, men det är ju så att det är det som är det rätta LIVET. Att få vara fri och tänka såsom GUD VILL att man ska tänka och göra och uppföra sig och gå vidare med honom för att en dag hämtas hem till hans rike.

En liten tanke fick jag då jag ser olika nyhetsprogram och propaganda och annan smuts som ges åt oss fast vi inte bett om det, det är bara att slå av tv:n eller också försöka förstå vad det är som sker i denna  värld av SMUTS.  Eller:  jag kan också välja att titta på en del elände och be för de människorna, för så vill Gud att vi gör. Världen är ingen bra plats och kommer en dag att gå under och en ny himmel och en ny jord  blir det. Skall du vara med där eller gå evigt förlorad?

name-graphics-maria-650578

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.