J S Torell om artikel NWO och maktcentrum

https://gospel.jesuslever.eu/varldsordning-nwo-maktcentrum-vem-ska-sitta-pa-den-jordiska-tronen-fragor-artiklar-och-video-d-trump-m-m/     I artikeln får vi läsa en del om vad som kan komma att ske, eller vad folk vill..eller  ..här kommer en åsikt om artikeln från John S Torell, USA

Guds Frid,

Har just läst igenom denna artikel. Jag har under årens lopp prenumererat på flera judiska tidningar och bloggar, som finns att tillgå ifrån USA och Israel.

Vad jag har lärt mig är att det finns en liten kabbalistisk klick, som är stommen för världsregeringen. Sedan finns det manga olika judiska grupper, och de slåss sinsemellan. Den stora gruppen av judar i USA, inräknat Hollywood maffian, hatar Trump och har gjort allt de kan for att hindra honom att vinna presidentvalet. Adehlson är en av de mycket rika judar som stöder Trump, men 90% av de andra gör det inte.

När det galler Israel så kan ingen kandidat i US bli vald till någon post, om han inte förklarar sitt stöd för Israel. Om Trump skall ha en chans att vinna, måste han säga detta. Genom att säga att han stöder Israel, sa gör han det svårt för de judar som är emot honom.

Pressen och TV is USA ägs av judar, och de har svärtat ned Trump så mycket de kan. Endast Fox gruppen stöder Trump, och det underliga är att detta stora bolag ägs av juden Murdoch.

Att sedan hans barn har gift sig med judar är inte konstigt, då New York har en judisk befolking som överstiger 3 miljoner och de flesta av dessa är rika. Clinton’s dotter gifte sig med en jude.

Det finns judiska grupper som inte erkänner staten Israel och dessa gör allt for att stå emot.

Som jag ser det, Trump ar som en surfare, som försöker att flyta pa de vågor som finns, samtidigt som han har sin egen agenda.

Man kan lära känna en person genom att undersöka vem hans fiender är. Alla ogudaktiga människor är för Hillary and emot Trump. Detta säger mig en sak, hans fiender är mina fiender och därför kommer jag att rösta pa Trump i valet. Vi måste också förstå, att en person kan inte skaka om det moraliska fallet i USA. Endast Gud kan göra detta. Trump är inte USA frälsare, han är ett verktyg i Guds hand och Gud kommer att använda honom till att stoppa det moraliska fallet i USA.

Trump har varit gift tre gånger och han har levt ett liv i sus och dus. Men en människa kan ändra sig och med Guds hjälp bli en ny människa. For några månader sedan så var det en kristen ledare som ledde Trump till Kristus. Jag har noga läst igenom rapport av detta. Han är nu en baby i Kristus och har flera starka pastorer, som star vid hans sida.

När jag bodde i Sverige, så var jag en gängledare, som drack sprit, rökade, hade sex med kvinnor, jag var en tjuv, jag var en lögnare och jag hade ingen moral. Om jag skall dömas efter det jag varit, så är jag inte kvalificerad att vara en pastor. Men jag mötte Jesus, han förändrade mig och nu är jag en ny person i Kristus.

Du far garna satta ut detta jag skrivit pa din blogg.

I Jesu Tjanst

John

*

Tack John för dessa ord, jag tror de behövs både i anslutning till artikeln och för övrigt om vad som sker i politiken och i världen.Frid.NamnlösMaria

 

 

 

2 thoughts on “J S Torell om artikel NWO och maktcentrum

  1. Tack för din kommentar här. Den bemöter jag med att säga att jag INTE håller med om allt som står men att ALLA får tycka och tänka, ÄVEN jag. Jag säger inte att D Trump är ok att rösta på eller att han blir en bra president, jag säger INTE att han ÄR frälst, jag tar in en tanke och artikel om pågående händelser i världen. Det betyder INTE att jag eller ngn annan ÄR vilseförd.
    Eliten har jag berättat om på MÅNGA sidor här på denna hemsida, se dig om och läs här.
    Jag är en frälst och troende kristen och jag säger INTE att DT är frälst, jag förmedlar tankar som alla får göra här.Även John T får skriva här och alla andra också. Vad feg du är som INTE talar om VEM DU är. Måste du gömma dig, har du rent mjöl i påsen då?. Hälsn Maria

  2. NEJ NEJ!

    Trump är ett redskap för eliten och John Torell har låtit lura sig och även du som har denna blogg!

    Vi som kristna måste lära oss förstå hur satan verkar – på all sidor med sin djävulska list.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.