ISIS: There will be a war. WW3: ISIS to Blow up an American City

save

There will be a war.
WW3: ISIS to Blow up an American City

In today’s video, Christopher Greene of AMTV reports on warnings from a U.S. Senator.
Website: http://www.amtvmedia.com
Blog: http://www.greenewave.com

*

I do not want to scare anyone with these videos but tell you what is actually happening and what is being said  around the world..

*

 

Henry Makow säger:   Normalt jag undvika allt som luktar av rädsla.. Men för exakt ett år sedan, skrev jag artikeln nedan där filmaren Bahman Nassiri förutspådde att Illuminati skulle främja fanatiska islamistiska regimer för att provocera fram ett världskrig. ISIS passar in på denna beskrivning. Det verkar ha konstruerats av Illuminati för att skrämma världen och dra in USA i ett krig som kommer att utplåna alla fanatiska islamister och leda till WW3. – Se mer på: http://henrymakow.com/2014/08/Freemason%20Warns%20of%20BioChem%20Attack%20on%20US%20City%20.html#sthash.o5R1sotP.dpuf

Bahman N : Några månader före den 9/11 attacken, fick jag tillförlitlig information som gav förvarning om det. Jag gav informationen till FBI i Palm Springs, Kalifornien, men de ignorerade det. Min advokat baserad i Palm Desert har en kopia av min handskrivna och daterad brev till FBI.

Några år senare fick jag uppgifter från samma källa, att Osama Bin Laden var sjuk, att få sjukvård i en hemlig plats i Iran. Jag gav informationen till FBI och de berättade för mig att antiterrorist avdelning i Los Angeles skulle vara i kontakt med mig, men ingen tog kontakt med mig och jag ignorerades igen.

Strax efter det fick jag informationen att bin Ladin var död och begraven i en hemlig plats längs / afghanska gränsen i Iran. Den här gången jag inte bry rapportera det.

Jag har nu fått information från samma källa, att nästa stora attack på amerikansk mark är kemiska och biologiska, som skall genomföras inom kort. Jag har rapporterat informationen till ställföreträdande chef Michael Downing, kampen mot terrorism och Special Operations presidiet i form av e-post, men i dag  har han verkat ignorera mig för tredje gången – VARFÖR? – Jag har till och med erbjudit mig att köra i 3 timmar för att se honom i Los Angeles och gå igenom detaljerna med honom, men det finns inget svar. Jag vill be läsarna att spara denna skrift för framtida behov bör en sådan katastrof inträffar.
VARFÖR gör viktiga tjänstemän med ansvar ignorera folk liksom mig som vill hjälpa?

Mitt enda svar på den frågan är:

Dessa män är Architects of Chaos, det är dessa män som vill sådana fasansfulla händelserna äger rum. De vill inte hindra dem.
En kemisk eller biologisk terrorattack på amerikansk mark, “provocerade” av en attack mot Syrien, skulle säkert ge ursäkt för att påbörja en storskalig krig mot Mellanöstern med det yttersta målet för en fullständig invasion och massakrerade miljontals invånare.

Det är på tiden det amerikanska folket insett att det finns osynliga händer inom USA som arbetar fram dessa handlingar, för att tjäna sina dagordningar. Dessa män (The Eagles) träffas en gång i månaden i ett hemligt tempel i Washington DC, de har ritualer väldigt likt frimurare, de är inte mer än ett par hundra, och de styr våra liv.

Bahman wrote: “I have now received information from the same source, that the next big attack on U.S. soil will be chemical and biological, to be carried out soon.” Bauman’s warning last year has been repeated by ISIS last week.
– See more at: http://henrymakow.com/2014/08/Freemason%20Warns%20of%20BioChem%20Attack%20on%20US%20City%20.html#sthash.o5R1sotP.dpuf

*
Jag är inte förvånad om det smäller till och det blir en stor attack någonstans i USA eller på annan plats i världen, Världen är inte så stor numera och brottslingarna vet vad de vill nu också.

Gud hjälpe oss!

name-graphics-maria-545505

 

 

 

6 thoughts on “ISIS: There will be a war. WW3: ISIS to Blow up an American City

 1. Hej Stefan, det är bra att vi är så pass vakna, d v s att Gud har låtit oss få skärpa i våra uppfattningar och gett oss av sin kunskap att förvalta, att skilja på andar m m.
  /Maria 🙂

 2. HEJ IGEN, jag kan inte ta med filmen jag har den redan någonstans, men upptäckte också att jag inte litar på den mannen som berättar/talar. Han är inte riktigt sann.

  Hej Stefan, jag tror att jag tar med detta nu ikväll/natt, så kan man se det under dagen i morgon.
  Javisst det var ju Henry Makow som nämnde berättade det, det hade jag glömt, så många artiklar o video som man ser.
  Tack så mycket för detta!
  Då hörs vi!Gud välsigne. /Maria

 3. Hej Stefan, Jo jag har ju sett denna länken och man kan undra över alla symboler. Den flygplatsen verkar ha en underjordisk stad. ISIS är i gång överallt och det är hemskt. Ja Eagles läste jag också om, och tänkte ta med en artikel om det. Skall se länken igen, och det finns väl video också, har du ngn bra video?Det är ruskiga tider vi lever i, man måste vara vaken och leva med Gud.
  /Maria

 4. Mural from Denver Airport,
  media.boingboing.net/wp-content/uploads/2011/08/IMG_3664.jpg
  Symbolizes a biological war by a general with an eagle on his hat (a beast contructed by the Illuminati), disguised as muslims (the sword) aka ISIS.
  The killing of the dove is the end of wirld peace.

  The Eagles are the world’s most powerful Bankers, Arms Manufacturers and Oil Barons, mainly controlled by the Brits. Everything you have seen happening in the Middle East since 1979 has been planned and executed by these powerful men.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.