Inställning till problem /Kärlek, Godhet, Nåd….

 

Guds kärlek strömmar ur en källa som aldrig kan sina och det är den levande källan, som vi hämtar kraft ur. .  Du har säkert hört orden: “för  hans nåd tar aldrig slut.” De finns i psalmen 136, förf okänd. Guds nåd innefattar orden: Kärlek, Godhet, Nåd, Barmhärtighet och Trofasthet. Alla orden innehåller det som Gud lovat oss att få av honom.

Just nu behöver min familj och jag nåd utöver nåd, då vi upplever mycket arbetssamma saker, och vem sade att troende kristna lever ett extravagant liv i lyx och där allt går som på räls, så är det ju ej.
Vi önskar att Herren griper in i ett ärende där han vet att det skett lögner och där man försöker förstöra…..jo jag vet att Herren är med oss i allt. Vi tror på Herren och vi litar på att rättvisa ska skipas, för lagen måste följas, både för oss och alla andra.

Vrede skulle kunna kännas och den skulle kunna flöda, men tankarna och hjärtat är inställda på en lösning som bara Herren vet.Så därför: lugn råder.
Psalm 140 är en psalm som talar om beskydd och förtal och en bön om att bli räddad, David har skrivit den.Och Gud; ja han räddar!

/Maria

2 thoughts on “Inställning till problem /Kärlek, Godhet, Nåd….

  1. Hej Kerstin! Tråkigt att du blev så illa behanadlad av människor, det är för sorgligt, men, sådant stöter man på i livet, tyvärr. Med Gud vid sin sida kan man ta alla problem, och tackla dem med hans hjälp. Du fick hjälp av den som vet bäst, det är gott att veta. Kärleken och att älska andra är det största budet och sådant måste vi lära oss.
    Vi som är frälsta har ett enormt stort ansvar- jag brukar säga att Jesus gav oss en order at gå ut och berätta evangeliet, det gör vi på de sätt vi kan, du och jag och andra. Det vill Gud.

    Sanningen sätter oss fria och de som inte känner Gud känner inte sanningen, och den ska vi föra ut även om det är obekvämt! Det gäller inte oss själva utan de som måste få veta- de gäller ju liv och död.Gud har gjort uder i mitt liv och jag är så tacksam. Vad skulle jag gjort utan honom? Varit dööööd. Jesus är vägen sanningen och livet. Amen. Vill du lägga in någon text här om en händelse/vittnesbörd så maila mig. Kram f Maria!

  2. (Url)(?)

    Jag har gått igenom svårigheter på mitt jobb som jag började på dec-10. Jobbar på ett äldreboende och blev mobbad och falskt anklagad för saker och en kvinna talade lögner bakom ryggen på mig. Jag var sjuk och svag under den här tiden också så jag led och kämpade hårt. Flera gånger så fanns funderingar på att jag skulle lämna men Gud gav mig styrka att bara visa kärlek och tålamod mot mina arbetskamrater. Vi bad mycket för det som var där – att Gud skulle visa sanningen för de inblandade och det gjorde han. Jag fick full upprättelse och stortrivs med mitt jobb och älskar mina arbetskamrater. jag fick verkligen se vad kärlek till människor kan göra. Utan Gud kunde jag inte älska dem men det gör jag verkligen nu. När vi ber Gud om sanningen och då är beredd att se nåt i vårt eget också så svarar han – det är ett som är säkert. Nu ber jag till Gud att de ska bli frälsta – att hjälpa mig att få prata med dem en och en där jag får vittna om min egen frälsning och vad Gud gjort i mitt liv. Man kan bara inte låta bli att älska vår Fader Gud. Amen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.