Ingen får tvingas att vaccinera sig. Länk. VIDEO förklarande om vad som skett sedan……aha, vi tar videon först här:

https://newsvoice.se/2021/02/europaradet-tvinga-vaccinering/

I denna länk kan du/ni läsa om vad Europarådet säger, sedan om det följs framöver vet jag ej.

Vaccinspruta – Foto: Andres Rueda, Public domain, Flickr.com

DEBATT. Den 27 januari 2021 undertecknade Europarådet resolution 2361. Där påbjuds, i punkt 7.3, att alla 47 medlemsstaterna säkerställer att medborgarna informeras om att Covid 19- vaccinationer inte är obligatoriska och att ingen på något sätt är pressad att vaccinera sig, om personen inte själv vill göra det.

Text: Christer Nilsson

Christer Nilsson - Foto: Johan Arvidsson
Christer Nilsson – Foto: Johan Arvidsson

I samma punkt står också det kanske ännu viktigare: ”Ingen får diskrimineras för att inte ha vaccinerat sig på grund av möjliga hälsorisker, eller för att personen helt enkelt inte vill bli vaccinerad”. Källa: Council of Europe: Resolution 2361 (2021). Europarådet är en mellanstatlig organisation separerat från EU, och vars resolutioner inte är juridiskt bindande, men vars rekommendationer nästan alltid brukar efterlevas.

Det är intressant hur Regeringen har reagerat på detta. När man den 29 januari på sin hemsida sammanfattade Europarådets vintersession så nämndes dessa punkter inte med ett enda ord.

Det är anmärkningsvärt, men det är inte så svårt att förstå med tanke på den unika propaganda för massvaccination från Regering och massmedia som skruvats upp till en nivå som antagligen kommer att överträffa svininfluensans nivå 2009, då nästan fem miljoner svenskar vaccinerade sig och som ledde till att cirka 400 unga svenskar utvecklade en obotlig neurologisk sjukdom.

Många har nu oroat sig för att vaccinerna kommer att bli obligatoriska. Regeringen meddelade den 4 februari 2021 att man beslutat införa ett digitalt vaccinintyg.

 • Till vad ska detta användas om det nu blir ”olagligt” att diskriminera någon som inte har intyget?
 • Har man tänkt följa danskarnas exempel där man redan diskuterar att vaccinpasset ska styra om man ska få tillgång till idrottsevenemang, konserter, gallerior, kollektivtrafik eller resor utomlands?

Andra länder har också varit inne på detta spår, men glädjande nog sätter nu Europarådet stopp för dessa planer. Det är bara att hoppas att den svenska Regeringen nu besinnar sitt ansvar att tydligt och klart upplysa alla om att följa Europarådets påbud: Ingen får tvingas att vaccinera sig. Ingen som inte är vaccinerad får diskrimineras på något sätt.

Text: Christer Nilsson

VACCINATIONSINTYG?!!! No no!! det ska vi inte ha… men vi vet INTE vad som kommer nu! Det vet bara Gud och jag hoppas innerligt och ber att man skall V A K N A och SE vilka tider det är, men många okristna/icketroende TROR att allt är bra bara de får en spruta. De bör väl tänka lite längre…/Maria

Ps 17:8Bevara mig som din ögonsten, beskydda mig i dina vingars skugga
Ps 18:12Han gjorde mörker till sitt skydd, till sin hydda runt omkring honom: mörka vatten, tjocka moln.
Ps 27:5Han gömmer mig i sin hydda på olyckans dag, han beskyddar mig i sitt tält, han för mig upp på klippan.
Ps 31:5du ska lossa mig ur nätet de lagt ut för mig, för du är mitt beskydd.
Ps 31:21Du tar dem i ditt ansiktes beskydd mot människors intriger, du gömmer dem i din hydda undan elaka tungor.
Ps 32:7Du är mitt beskydd, du bevarar mig från nöd, du omger mig med frälsningens jubel. Sela
Ps 59:2Rädda mig, min Gud, från mina fiender, beskydda mig från mina motståndare!
Ps 64:2Gud, hör min röst när jag klagar, skydda mitt liv från fiendens hot!
Ps 69:30Men jag är plågad och lider. Gud, låt din frälsning skydda mig!
Ps 80:16Skydda vad din högra hand har planterat, den son du har fostrat åt dig.


Maria: Bibeln är ju faktiskt full av GUDS ORD! Vi MÅSTE lita på honom och söka HONOM varje dag, varje stund. HAN FINNS DÄR hos DIG om du vill och måste ha hjälp. HAN är NÄRA den som ber , för den som gett sitt hjärta till honom!! Vi vet att det kommer att bli värre på denna jord och vi som läser hans ord vet att det kommer en ny himmel och en ny jord. Räcker det?? Vill vi veta mer? VÄND DIG till JESUS.

4 thoughts on “Ingen får tvingas att vaccinera sig. Länk. VIDEO förklarande om vad som skett sedan……aha, vi tar videon först här:

 1. Hej Cecilia, tack själv! Tiden går så fort, nu svarar jag dig… vi har inte levt så att vi kan ta ngn nattvard i lugn o ro med Jesus, det var längesedan, men nu när vi flyttat kommer det att bli annat.Ja det är bråda tider och man måste besinna sig och din familj vet ju hur du tänker o är så de borde ju vakna nu tycker man, ja det är många man känner som borde vända om. Bra att di man förstår och är med på att vilja veta mer. men sorgligt om han inte kan åka iväg till familjen. Ni pratar väl på nätet o så men dte är ju inte samma som irl. Det är en SJUK värld med icke vettiga människor som styr och det är en stor sorg! Det var inte mycket till förberedelse innan detta skedde. Vilken värld, ja. Ja vi får ta vara på all tid nu o göra vd vi kan. Gud välsigne dig och er alla!! KRAM!!

 2. Tack Maria för ditt fina svar! Jag ska be över det som du säger! Skönt att veta att man inte är ensam om att inte ha tagit nattvard på flera år! Fast du och din dotter kan väl ta den tillsammans?

  Ja, det är mycket svåra tider framför oss med NWO, the great reset, cyberattacker, elbrist, mikro-chippning och annat hemskt de verkar planera! Ber att mina föräldrar och bröder ska bli frälsta och få upp ögonen för vad som sker, är oroliga att de ska dras med och bli bedragna av allt som komma skall!
  Åtminstone min man är vaken över det som sker och han lyssnar på mig när jag berättar för honom om vad Bibeln säger om yttersta tiden! Hemskt för honom dock att ha sin mamma och syster utomlands om det verkligen blir så att man inte tillåts resa utan vaccinpass, hur ska de nånsin kunna träffa varandra igen?!! Glad att jag åtminstone har min familj nära!

  Guds Välsignelse och kram!
  Cecilia

 3. Hej Cecilia!! jaa jag säger detsamma, jag är så arg o besviken på människor som inte vill begripa vad som pågår! NO NO to vaccine!! Träffade en person i stan i dag som sade likadant, no no!
  jag har heller inte tagit nattvard på många år för det finns ingenstans att gå o jag vill inte vara en hycklare m m så jag har avstått… livet har ju varit besvärligt kan man säga, men nu är dte bra!!
  Jag tror att du kan göra det ensam för då handlar det ju om DIN och JESU gemenskap! eller hur. Att din man skulle vara med kan väl inte vara fel för han vet ju vad som gäller i så fall o varför, du kan vara en föregångare i tron. Be över detta och ta sedan beslut. Gud ger alltid rätt råd och jag vet ju att du lyssnar på honom. Ja dessa tider är inte lätta o det komemr bli svårt, svårt. Men vi har Herren med oss o ska inte frukta! Kramar t dig och Guds välsignelse!! Kram f Maria

 4. Kommer aldrig att ta detta djävulsvaccin! Förstår inte hur så många kristna är så blinda och sovande att de inte ser vad som pågår, helt obegripligt för mig!

  Jag undrar Maria vad du anser om att ta nattvarden ensam, kan man göra det? Har läst om kristna som skriver att de brukar göra det, men vet en predikant som säger att det är fel eftersom nattvarden handlar om gemenskap.
  Jag har själv inte tagit nattvarden på flera år eftersom jag inte har satt min fot i nån kyrka på flera år, men saknar att kunna ta den!
  Har ju bara kontakt med andra kristna via nätet.
  Vet att min man inte skulle ha nåt emot att ta nattvard med mig hemma men han är ju inte frälst ännu fast han nog tror på Gud/Jesus, så jag vet inte om det är rätt? Vad anser du?

  Kram
  Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.