I väntan på Kristi ankomst

De människor som idag lever på vår jord utgör hälften av hela den mänsklighet som har existerat intill denna dag, och de FLESTA av dem som lever nu KÄNNER INTE TILL JESUS.

Han kommer snart tillbaka och vill möta en trofast församling (Guds församling är de troende på Kristus, ingen kyrka) . Det är inte alltid så lätt att ta ställning för Kristus eller berätta för andra om hans kärlek, men att predika Guds ord är församlingens viktigaste uppgift.

Om du tror: Förbered dig och var frimodig och känslig för de tillfällen Gud ger dig och berätta om de goda nyheterna: Jesus lever och skall komma tillbaka. Gud är skaparen av allt och alla.

Eftersom så många inte vet något om att Jesus lever idag och kommer tillbaka en dag- vid den sista basunens ljud-  så måste vi som tror detta vara vakna och meddela oss med andra människor- inte kan vi hålla människor utanför den vetskapen!

Guds Ord säger: 1 Kor 15:52
i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud. Ty basunen skall ljuda och de döda skall uppstå odödliga, och vi skall förvandlas. [kap]

I väntan på Kristi ankomst:

17 Men ni, mina älskade, kom ihåg vad som är förutsagt av vår Herre Jesu Kristi apostlar. 18 De sade till er: “I den sista tiden skall det finnas människor som hånar och följer sina egna gudlösa begär.” 19 Det är dessa som vållar splittring, de som är oandliga och som inte har Guds Ande. 20 Men ni, mina älskade, skall uppbygga varandra på er allra heligaste tro. Be i den helige Ande. 21 Håll er kvar i Guds kärlek, medan ni väntar på att vår Herre Jesus Kristus i sin barmhärtighet skall ge er evigt liv. 22 Sådana som tvivlar skall ni vara barmhärtiga mot 23 och frälsa genom att rycka dem ur elden. Mot andra skall ni också vara barmhärtiga, dock med fruktan, så att ni till och med avskyr deras livklädnad som är nersmutsad av köttet.

Det kommer att ske mäktiga ting framöver. Så står det.
Truth
/Maria

 

2 thoughts on “I väntan på Kristi ankomst

 1. Hej Marguerite Tack för din hälsning här! Vi ser det som inte andra ser och vi har Guds ord som talar till oss och i vårt hjärta. Ja Jesus kommer tillbaka, och det ska bli skönt, men det finns många som kommer att gå under och det är en sorg.
  Vill du, så följ denna sidan nedan, (en gammal sida jag haft som jag förnyade nyss) LIVET, vad är LIVET??? Vad är LIVET utan Jesus?
  Liv och död…. Gud välsigne! /Frid. Kram/Maria
  http://bibeln-jesus.blogspot.se/

 2. TACK,för det du delar,kära Maria!!!
  Hoppas och ber att det kommer många till del,
  snart kommer Jesus!!!
  Herrens Välsignelse och Kram från mig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.