I Look To You

Maning till uthållighet Hebr 12:2

2 Och låt oss ha blicken fäst på Jesus, trons upphovsman och fullkomnare. För att nå den glädje som låg framför honom uthärdade han korset, utan att bry sig om skammen, och sitter nu på högra sidan om Guds tron.

Maria: Med dubbla solglasögon på mig skriver jag dessa rader, mina ögon är inte bra, de värker de svider och det hugger i dem plus massor med prickar. Har läkarid nästa vecka, BE gärna för mig! Och för bostadssituationen, jag har inte mycket krafter kvar, att söka på datorn går ej, det fungerar inte för mina ögon. Jag har grå starr och Sjögrens syndrom m m, så då blir det så här…. Tack för bönehjälp

8 thoughts on “I Look To You

  1. Hej Tommy! Jaha 🙂 fler har problem med synen! Vad härligt att din broro fick hjälp! Den söker jag med. Jag talade med doktorn och han sade att det gör mer än ont att göra den laseroperationen? är det sant? Jag har grå starr också. Svara gärna mig på det för jag tänker be om tid snarast om det går. Kan inte se, står här med solglasögon o värk , bättre vissa dagar men vid datorn är dte bedrövligt! Tack för att du ber , vi måste få lägenhet snart, innan man blir helt slut. Det har varit hemska tider må du tro. Tack och Gud välsigne dig!!!

  2. Hej! Marie. det vat ett tag sedan, men min bror börjde sätta på sig fler glasögon dubbla glasögon som du för att se något av teve, hah hade gråstarr vill jag minnas. fick en läkartid ´, Han hade Grå Strarr vill jag minnas, men kom till sjukhus, och de gav honom bedövnings salva, och lasra ögonen, och de vart bra. Tog inte låg tid. sjögrensyndrom vet jag inte vad det är,hoppas allt skall ordna sig med dessa saker nu, även boende formen. ber också vänliga hälsningar Tommy.

  3. Hej Ulla! TACK, vi /jag lider svårt. Gud ser o hör allt och vi måste få hjälp med bostad. m m som sagt. Det är det värsta jag upplevt i livet att vara så undanskuffad och icke värdig. Men hos Gud….finns ro men vi måste få flytta hem till vår stad här kan vi inte vara. har försökt med tidningarna men de vill inte, men det finns de som kommer hit som får bostäder i lyx. Jag begär inte mycket bara lugn o ro vilket vi inte har nu, det är en sorg! /Kram Maria

  4. Å, känner verkligen med dig,men du är inte glömd av Gud, han ser din situation. Jag ber för dig

  5. Hej! Tack, vad fint av dig, du vet hur det är här. Ja jag ska till läk men grå starr på allt annat är inte bra då man ska vara på datorn hla tiden….Tack för att du ber för oss vi mår inte alls bra i denna situationen, det är verkligen kränkande då man levt annorlunda. SÅÅÅ blev det… och GUD är med oss, ja han är verkligen med. TACK! Kram

  6. Hej Yvonne! Tack snälla du! Tack att du ber, detta är så smärtsamt. Ska till läk men försöker komma fortare dit, detta är ett gammalt problem men dte har blivit värre för all korrespondens i domstol m m om lägenhet. Gud välsigne dig!

  7. Usch vad jobbigt det låter! Hoppas du får hjälp med ögonen snarast!! Ber för din hälsa och för bostad, även för din dotter!! Ta hand om dig!

    Kram

  8. Jag ska be för dej Maria Herren är nådefull, Han leder dej rätt, både med ögonen och bostad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.