I de sista dagarna

2 Timoteus Kapitel 3

Människorna i de sista dagarna1 Du ska veta att i de sista dagarna blir det svåra tider. 2 Människorna kommer att vara egenkära, pengakära, skrytsamma, stolta, hånfulla, olydiga mot sina föräldrar, otacksamma, gudlösa, 3 kärlekslösa, oförsonliga, skvallriga, obehärskade, råa, fientliga mot det goda, 4 falska, hänsynslösa och högmodiga. De kommer att älska njutning mer än Gud 5 och ha ett sken av gudsfruktan men förneka dess kraft. Håll dig borta från dem!

Maria:

Ja i denna världen är det verkligen tufft, både för den som tror och den som inte har en tro på Gud. VILKA av oss har det värst? Är det vi som troende som pinas mest av att veta att människor inte har en tro på vår älskade Jesus, och att vi lider då vi ser och förstår att världen innehar människor som kommer att gå fel väg, kanske ända till slutet?

Kan det vara så att de som inte tror har ett lyckligare liv, de som lever på lögner och i otro, och har det tufft i sina liv och inte har en Gud att gå till? Nej de har det inte bra, och…. vi får lida för vår tro!

MEN vi frälsta troende kommer till Jesus i himmelen en dag! Tack Gud att vi kanske lider svårt nu och framöver men en dag är vi i hamn!Ja MÅNGA Gud-lösa har jag sett genom åren och det har gjort mycket ont att möta dem.

Ps 37:5Anförtro din väg åt Herren och lita på honom. Han ska göra det.
Ord 16:3Anförtro dina verk åt Herren, så har dina planer framgång.


Joh 14:1
Låt inte era hjärtan oroas. Tro på Gud och tro på mig

3 thoughts on “I de sista dagarna

  1. Svar t tommy: kristna människor är ofta religiösa, därför vill jag säga att jag är en frälst troende, som är en lärjunge och går med Gud och vill vara trogen hela vägen och löpa mitt lopp till slutet- Det finns många okristna aom är varma och välvilliga och förstå nöd, de försöker att hjälpa o stödja medan de kristna går förbi en hemlös en drucken eller en annan sorts bekymmer som den inte gillar.Många kristna kan inte behandla människor som de skall, och ibland är jag på grund av alla mina sorger inte beredd att ÄLSKA en elelr flera personer som fått mig att krypa på marken. Där är det stopp, det är svårt att förlåta alla de saker jag o fam gått igenom. Jag sitter hemlös och ber om nåd hos mitt bostadsbolag att få flytta, skötsamma jag ,men man vill inte hjälpa till det är ett exempel på en OTROLIGA ARROGANS. Det tar inte jag. Jag är arg o ledsen. ja TRO har jag fått av Gud och han säger att när alla försök inte fungerar så är det GUD KVAR, han skall hjälpa. Jag är ärlig, ja, ibland brutalt ärlig! Ja du, det är äkta det jag skriver, jag skulle aldrig skriva ngt som jag inte kan stå för! jag har märkt att fler tycker så här på sidan, Ärligheten är synbar. Det är Gud i det, hela vägen! Jag är så tacksam! Gud välsigne dig! /Maria

  2. Hej! Maria. Ja, tänker det blir hårdare, och allra dom som är längst ned, många har väl också dött bort, i ett Kallare Samhälle, där skyddsnäten skalats av så stort. Men tänker på en Vers ur Bibeln, att Gud kan göra sina fiender till vänner.
    Bara sådant är ju gåtfullt av Gud, medan det finns människor som kallar sig kristna, som bokstavligen hänger ut och baktalar andra? och ägnar sig åt kontroll av andra kristna.
    Ja, man får nästan tänka så här ibland Maria, att Gud använder icke Kristna personer, många gånger bättre ibland. och då är det en Guds välsignelse det med över Människan som är och fått Gåvan att Mött Jesus. ja, det finns icke troende, människor som har någon Slags inre lag nästan, som att de behandlar sin näst så som sig själv, de har det medfött i sig, och dom människorna, är ju som Välsignelser från Gud, eftersom de respekterar människan som den är. och inte hånar Troende människor.
    TRO är ju en gåva, och du har ju fått den Maria, och vittnar om JESUS, och tar även de svåra bitarna ur Livet och ärligt, vilket gör att Människor känner att här finns något ÄKTA.
    Guds Välsignelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.