Hjärtats inställn/Respekt och kärlek i hjärtat

 

Bevara sitt hjärta:

“Framför allt som skall bevaras må du bevara ditt hjärta, ty därifrån utgår livet”. Ordspr 4:23

“Skaffa bort ifrån dig munnens vrånghet, och låt läpparnas falskhet vara fjärran ifrån dig”. Ordspr 4:24

Min Fader, Gud, lär mig mycket om hur man skall vara och vad man måste lära sig. Jag hoppas att du också har lärt känna denna Fader i himlen och i ditt hjärta som berättar för dig varje dag hur du skall behålla livet och leva det så som HAN vill. Inget annat är viktigare än ett liv med Gud.

*Herrens fruktan är vishetens begynnelse, och att känna den helige är förstånd.* Ordspr 9:10

Jag fruktar Herren, dvs jag känner en oerhörd respekt och kärlek inför Gud. Mitt förstånd utökas hela tiden, för jag vet att min Herre vill leda mig rätt genom livet, och mitt liv skall ägnas åt Gud. Hur har du det i ditt liv? Följer du Herren eller tycker du att man inte behöver bry sig om den som vissa kallar för Gud?

Om du vet vem HAN är så är jag glad för det, men vet du det inte så ber jag dig att ta till dig vad ditt hjärta undrar och ta reda på vad jag egentligen menar.

/Maria

2 thoughts on “Hjärtats inställn/Respekt och kärlek i hjärtat

  1. tack för länken, den innehåller verkligen sådant som jag vill varna för, men ser man detta elände eller tycker man bara att det är en “kul grej”?Skall skriva om detta…./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.