Hjärtats inställning

dsc00111.JPG

Hjärtat är ju kroppens centralpunkt, och om vi inte hade hjärtat skulle vi inte ha så mycket till liv. Därför är det ju rätt att vårda sitt hjärta, men alla har inte ett bra hjärta.

Man kan också ha ett sargat hjärta, ett hjärta som lidit, som blivit trampat på och nästan kommit helt ur kurs. Tänk dig att du är på en resa, och du kanske tror att du följer vad ditt hjärta säger, men det kan vara helt fel. Gud har nog en helt annan färdväg för dig.

En kursändring kanske du och ditt hjärta behöver, kanske du behöver ändra ditt hjärtas kompass, så att det kommer in i den riktning som Gud vill att du ska gå.

Man kan också ha ett hårt hjärta, där ingen mjukhet syns. Man kan ha en inställning som är hård och kall mot omvärlden, vad behöver man göra då? Jo, just det, ändra kurs och inställning till människor.
Den som kan ändra kursen för dig, han heter Jesus Kristus. Han har ett hjärta som ingen annan. Han har en mjukhet och den vill han visa dig. Vi är skapade till hans avbild, men inte alla känner till det. Han kände oss innan vi blev till och han har en mästerlig plan för oss alla, men då gäller det att vi kan ta emot i våra hjärtan. Då behöver vi sparka av oss attityder av hårdhet, och få in hans kärlek i våra hjärtan. Då blir vi fria.

Hans klappande herdehjärta slår för dig, varje dag, varje stund. Hans mjuka hjärta gråter för att människor inte kan se att det behövs en förändring. Jodå, många är med på vandringen med Jesus, men inte tillräckligt många….

Det behövs en attitydförändring i detta landet, för hårdheten har gått för långt. Denna förändring får man då man får Guds kärlek i sitt hjärta. Var med på den spännande resan med Gud, upptäck att han finns och kan ta dig på den absolut mest spännande resan i ditt liv:

RESAN med GUD, i LIVET.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.