Hjärtats inställning/ Tacka och prisa Gud

 

Kan vi misströsta när vi har en sådan god och stor Gud? Nej, men vi kanske gör det ändå ibland för vi står mitt i något som känns som kvicksand, har du varit med om det? Bekymmer har vi alla, men Gud har alltid sagt att han vill hjälpa oss. Och hans ord är att lita på. Han talar om för  oss att:
Vi kan stå mitt i stooora bekymmer/strid, men:
Den som lägger sina bekymmer i hans händer och låter honom ta hand om dem för att lösa dem, de människorna kommer att få se Guds lösning på sina problem.
De människor som lägger sina bekymmer och strider i Guds händer kommer att vinna över satans illistiga planer. Gud kommer att ge de personer som har drabbats av bedrövelser och sorger och problem den lösning han har för dem.
Genom hela bibeln läser vi om människors strider och problem, och vi läser om hur Gud gör under. Det är verkligen mäktigt. Vem skulle vi gå till om inte till Gud? Överlämna ditt liv till honom och lita på att han är rättvis och god, du kommer att få se att han beskyddar och hjälper på alla vis. Tacka och prisa honom för att du tillhör honom!

*Fast såsom klippan är Guds löftesord, Frälsning och frid nu bjuds en syndfull jord.Gå och för världen gör hans vilja spord, Kämpa, håll ut i tro! */okänd
När vi tror får vi kraft att gå ut och berätta om evangelium och vi är säkra på att Gud bereder en väg ut ur sådant som är svårt för oss, ut ur problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.