Hjärtats inställning

 i_birdswanwhite1.jpg

Hur får man ett hjärta på rätt våglängd? Hur får man ett hjärta att verkligen sträva efter det goda?

Att göra gott är det många som vill och det är många som verkligen strävar efter att göra det goda. Att göra gott i stället för ont räcker ju inte för att komma till himlen, men det är det många som tror.

Att få sitt hjärta på rätt våglängd och få det att prisa Gud är inte lätt, det vet jag, för jag var inte intresserad av Gud..då, för längesedan. Men när jag började att fråga mig vad det var Gud ville, då märkte jag att jag förändrades, dvs mitt hjärta förändrades, för med  kärleken som kom in i mig från Gud, då visste jag vad det var han ville. Han ville att jag skulle tjäna honom med ett uppriktigt hjärta, och han helade mig från den smärta som fanns i mig.

Jag fick växa, mitt hjärta började jubla, och jag fick se in i mitt inre. Det kan du också få göra och få veta vad Gud vill att du ska göra med ditt liv. Är du inte nyfiken på vad han vill visa dig? Du kan börja le igen, du som kanske inte lett på länge:

*Det goda leendet är hjärtats lyktsken, som sprider ljus över livets karghet. Det löser motsättningar och smälter missförstånd och fientlighet, det försonar och närmar. Låt det fritt lysa fram ur ditt innersta, och det skall bättre än många ord tolka det vackra du känner och liksom en magnet dra till dig andras hjärtan.*/Okänd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.