Himlen; Guds plats

1w15.gif

Ibland längtar jag till himlen, den plats där jag skall tillbringa evigheten. Där lyser Guds och Lammets härlighet. Där finns ingen ondska och ingen ohederlighet.Livets vatten rinner genom huvudgatan…och Livets träd blomstrar. Då får jag se Gud ansikte mot ansikte.

Men jag vet också att jag vill inte vara där ännu, för jag vill göra klart här nere först. Här finns hur mycket som helst att göra i väckelsetider! Och det är det jag helst vill ägna mig åt  de år jag har kvar……………..

“Vid evighetens brunnar står livets träd i blom, Och Gud de sina unnar Sin kärleks rikedom. De Faderns godhet ära och ende Sonens nåd, I Andens ljus de lära Att se Guds frälsningsråd.

Oss Kristus där bereder en evig högtidssal Och till sin måltid leder En skara utan tal. Då kan oss intet skilja Från Kristi kärlek mer; Vi skola endast vilja, Att Herrens vilja sker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.