Helvetet / Hell according to Jesus Christ/Video

 

HELL ACCORDING TO JESUS CHRIST!

 http://www.youtube.com/watch?v=gvY5UO_OFeI&feature=player_embedded#at=202

 Joh 3:16-21 Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. 17 Inte sände Gud sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. 18 Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn. 19 Och detta är domen: ljuset kom till världen och människorna älskade mörkret och inte ljuset, eftersom deras gärningar var onda. 20 Ty var och en som gör det onda hatar ljuset och kommer inte till ljuset, för att hans gärningar inte skall avslöjas. 21 Men den som lyder sanningen kommer till ljuset, för att det skall bli uppenbart att hans gärningar är gjorda i Gud.”

Joh 3:36 Den som tror på Sonen har evigt liv. Den som inte lyder Sonen skall inte se livet, utan Guds vrede blir kvar över honom./Från: http://alertsweden.bloggo.nu/

*Mannen på videon har varit katolik och säger med detta att tron på skärselden är fel och att det finns ett helvete o ingen himmel för dem som inte har rätt tro – på Jesus.
Katolikerna tror de kan komma till himmlen efter döden 

**Rom 5:8-9

**Matt 23:33

**Mark 1:15    Se och läs bibelställena.  Helvetet finns.  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.