Han är uppstånden /..och han kommer tillbaka

Vill påminna om ett ytterst viktigt bibelord:

Apostlagärningarna 2:24 säger:

*Sedan befriade Gud honom från dödens vånda och förde honom tillbaka till livet, för döden kunde inte hålla honom i sitt grepp.*

Jesu uppståndelse var den yttersta bekräftelsen på att han hade talat sanning om sig själv. UTAN Uppståndelsen fanns det ingen anledning att tro på Jesus.

Jag vill göra människor uppmärksamma på detta bibelord. Jag tror på Jesus och jag tror på hans uppståndelse. Gör du?

Eftersom Jesus uppstod från döden, kommer han alltså att komma tillbaka, enligt Guds ord.

Vi som är troende vi kan inte tiga med att Jesus kommer tillbaka, men under tiden vi vittnar och förklarar så går människor under och bestämmer sig för att det där med tro, det är ju inget att ha.  En del tycker att vi skräms. Varför tycker de det? Jo det kan ju vara för att de lever ett liv som inte behagar vår Herre. Och är man kristen och rädd, då måste man vakna och tänka efter noga om hur man lever.

Alla kommer en dag att få stå till svars. Därför måste vi ta personligt ansvar för våra liv. VET du om du tillhör Kristus eller inte?

Du kan läsa i Matt 24,  Mark 13:21-37; Lukas 21:1-38 om vad JESUS säger om sin Återkomst….

 

3 thoughts on “Han är uppstånden /..och han kommer tillbaka

  1. Hej Janne jag har rättat ord… Det finns så många som vill veta, men de vet inte riktigt hur de ska få reda på sanningarna, då är det bäst om vi fångar upp dem..så gott vi kan. Du är INTE feg, du gör massor av goda saker för att vittna det vetjag. Är vi villiga att vittna så vet Gud det och han sänder människor till oss.
    SMILE! Hälsn o kram f Maria

  2. Ja, du har rätt. det känns inte bra att stå och hymla med vilken vi tillhör! Folk flinar, men det är det värt. Sen att man tror att ingen vill höra är nog fel. Det finns folk som vill höra och de som inte vill höra lyssnar inte. Jag tycker att det skulle kännas lite enklare om någon var intresserad av Gud och bibelordet gärna många! Så är det inte i Sverige. Ändå tror många (“på nåt”) men de vill inte säga det öppet?

    Jag vill vittna men är ofta så feg. Pratar politik istället…
    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.