Hälsa/Sluta röka! Ny lag i dec om Varningsbilder.

 

See full size image

Varför röker man? varför söker man inte hjälp? Jesus hjälpte mig med det problemet som fanns då, att röka mot min vilja, eftersom cigaretterna är behandlade med sådant som skapar större behov att röka, Jesus är den bästa hjälpen och han visste hur jag led i många år. Det blev inga abstinensbesvär eller andra problem, det var ur världen på några minuter!  Jag har tidigare tagit upp problemet men kan inte sluta att förvånas av alla som börjar trots varningar. Det är bra med bilder, så hemska som möjligt, som visar skadorna man kan få. Och tobaksbolagen är herre på täppan och skördar människoliv-  bojkotta dem! Ta bort alla cigaretter och all sprit ur handeln!

*Australiens regering och tobaksmotståndare har vunnit en viktig seger, sedan landets högsta domstol har beslutat godkänna en lag som från och med december ger cigarettpaket ett helt nytt utseende.

Enhetliga cigarettpaket, helt befriade från de symboler och färgkoder som gjort flertalet tobaksmärken kända världen över.

Istället: olivgröna paket, försedda endast med en liten text där det står vilket märke det är. Men över hela paketet varningsbilder på ruttnande tandkött och barn i sjukhussängar med syrgasmask för munnen.
I denna länken läser du eller hör hela artikeln:

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3304&grupp=6240&artikel=5231859

*
*

Tack Herre för att du är med den som verkligen vill ha hjälp med olika saker. Tack Herre för att jag slapp bli sjukare än jag blev. Tack Herre att du hör min bön för människor som är i farozonen och kommer att förlora sina liv om de inte lägger av. I Sverige har man ännu inte börjat diskutera detta allvarliga ämne, men man kan diskutera och bestämma hur EU-gurkan skall se ut!!!!

BÖN om att du ska hjälpa alla jag ser som röker./Maria

http://kravrokfritt.se/sites/default/files/styles/584x/public/cigarettpaket_stor.jpg  BILD

See full size image

 *Var mig ett värn emot synden och flärden, Var mig en vagnborg, där trygg jag kan bo; Låt mig ej söka min lycka i världen, Låt mig ej söka i henne min ro.*/Kristen sång vers 4

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.