Hälsa/Rökning dödar!/Sluta-röka-länk.Mitt Vittnesbörd

 

Bild Google

http://www.slutarokalinjen.org/pdf/vad_vinner.pdf
Länken innehåller hjälp och råd och information för den som vill sluta röka. Länken berättar om hur farligt det är att röka. Länken berättar om vad man VINNER på att sluta röka, hälsomässigt och ekonomiskt sett.

Själv är jag innerligt glad att jag en gång fick Guds hjälp med rökstopp, jag fick nåd över mitt liv, och det tog bara en kort stund så var många års rökande över. Jag gick på rökavvänjning… men: Gud gjorde undret för mig och det gick fort!

Rökningen förstör kroppen och förstör för andra! Lungsjukdomen KOL får man på köpet! Jag tackar Gud att jag är fri!

Herren är god, Herren kan allt, Gud är med den som vill lära känna honom och gå hans väg!

Du som är ung:  Lägg av, det är inte tufft,  det är idiotiskt, det är LIVSFARLIGT att röka!

/Maria

2 thoughts on “Hälsa/Rökning dödar!/Sluta-röka-länk.Mitt Vittnesbörd

  1. HEJ! Kära vän! vad länge sedan jag hörde av dig, så roligt att du är här o skriver! Vi har haft böneträff här hemma hela kvällen så jag har inte varit vid datorn på ett tag! Ja Gud är god och hjälper verkligen, vilket under att få bli fri, det var längesedan men icke glömt. Gud är god.
    Tänker så ofta på dig och….Hör av dig maila gärna!:)
    Kram Maria

  2. Grattis till friheten från ciggen. En stor underbar frihetskänsla att vara utan. Gud är god och hjälper när man själv vill 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.