Hälsa/FARLIGA MOBILER! Trådlös teknik skördar offer

 

trådlös teknik/bild Google

Google

http://www.maxicom.se/Massutskick-2011.php  

KOLLA DENNA SIDAN
 
HÄR KAN MAN LÄSA OM ALLA FARLIGHETER MED ATT ANVÄNDA MOBIL. LÄS SÄRSKILT NEDANSTÅENDE ARTIKEL:
 
 
…………………………

Trådlös teknik skadar allt fler – men vem bryr sig?

Allt fler i vårt moderna samhälle mår dåligt och symtomen blir allt tydligare. Huvudvärk,migrän, kronisk utmattning, nerv- och muskelsmärtor,koncentrationssvårigheter,synrubbningar, minnesförlust, öronsus sömnsvårigheter, brännande känsla i huden, oro, ångest,
hyperaktivitet och beteendestörningar hos barn, skenande blodtryck, hjärtarytmi, stroke,hjärtinfarkt, epilepsi, näsblod, hjärntumörer…listan kan göras lång. Många drabbade som förstår allvaret är helt säkra, de lider av påverkan från den trådlösa tekniken och kallar sig själva för elöverkänsliga, en beskrivning som de flesta läkare inte vill förstå eller erkänna.

Även om en del blev sjuka av strålningen redan från gammal radioteknik, t ex från lång-,mellan- och kortvågssändningar, så var det först med TV och fm-radio (1955) som en större påverkan på människors hälsa kunde fastställas. Efter 1981, när den första allmänna mobiltelefonin (NMT) blev till har utvecklingen av trådlös teknik gått med rasande fart. GSM,DECT, digital-TV, 3G, Wlan, Tetra, WiFi, WiMax, 4G…..teknikerna är många och nya kommer ständigt till. Ingen radiofrekvent strålning är harmlös, detta eftersom den trådlösa teknikens strålning kan ligga många miljarder gånger högre än den naturliga bakgrundsstrålningen,som i huvudsak kommer från solen och som är den nivå som allt levande genomårtusendena har anpassats till att (nästan) tåla.

Allt eftersom nya och snabbare trådlösa tekniker byggs upp i samhället så blir också den elektromagnetiska strålningen allt aggressivare mot kroppens celler. Datahastigheten i modernpulsad mikrovågsteknik blir allt högre och det är just detta innehåll i sändningen, modulationen, som tillsammans med pulsrepeterfrekvenser är boven, inget levande tål den. Kroppens immunförsvar minskar väsentligt genom strålningspåverkan redan vid mycket låga nivåer, flera miljoner gånger under de nivåer som Statens Strålsäkerhetsmyndighet har fastställt som ”säker gräns”. Detta innebär att vi blir allt mer känsliga och drabbade av allehandapåverkan som kan utlösa sjukdomar. Här ett par exempel:

Strålningen från trådlösa tekniker minskar bl a halten melatonin, ett hormon som kroppentillverkar och som följer dygnsrytmen, styrs till stor del av dagsljuset. På kvällen produceras melatonin i större grad, vilket gör oss trötta och detta hormon används under nattens sömn som antioxidant, vi kan förenklat påstå att melatonin har till uppgift att under sömnen rensa bort det som kallas fria radikaler efter att dessa har fullgjort sin uppgift att med immunförsvarets hjälp angripa skadliga bakterier i våra kroppar. Om dessa fria radikaler inte rensas bort efter fullgjort arbete så kan celler skadas så att cancer kan uppstå på sikt. Men vid så hög strålningsbelastning som nuvarande trådlös teknik medför, så fungerar inte kroppens produktion av melatonin.

Därav utskrivningen av allt mer sömnmedel (psykofarmaka) till allt yngre personer. Redan vid födelsen är flickors äggstockar färdiga med ca 400 ägg, dessa ägg påverkas så markant av den trådlösa teknikens strålning (prat och SMS med mobiler, trådlösa nätverk…) att det sker en genetisk strukturförändring. Så när en strålningsbelastad flicka växer upp, gifter sigoch får en dotter, så bär denna på mitokondriella (DNA) skador som är oreparerbara och hennes dotter kommer att få samma missbildning och hennes dotter och hennes dotter och…..

Jag ser dagligen unga mammor som har lagt sin mobil bredvid huvudet på bebisen i barnvagnen eller ammar sitt barn med mobilen mot örat, jag ser hur oförstående föräldrar lägger en”babyvakt” bredvid sitt sovande barn, för att på avstånd kunna ”hålla koll” på barnet via trådlös
teknik.

Jag ser människor dagligen gå omkring och trycka sin mobil mot örat, helt ovetande om att hjärnan skadas för livet. Jag ser bilförare som kör och samtidigt talar i mobiler, helt ovetande om att mobilen i en bil (tåg, buss…) måste sända med kanske tusentals gånger högre effekt föratt nå till basstationen. Jag ser dagligen omtänksamma föräldrar som köper mobiler till sina barn, utan att förstå att de förser barnet med en skadlig eller till och med dödlig produkt.

Aningslösheten är total!

Det är ingen slump att ryska strålskyddsmyndigheten påtalar att barn under 16 år ALDRIG ska tala i en mobil, ej heller havande kvinnor eller sjuka vuxna. Att inget mobilsamtal ska vara merän max 3 minuter och därefter minst 15 minuters paus. Det är ingen slump att man i Frankrike nu tar bort all trådlös teknik i skolorna och ersätter det med optisk fiber. Det är ingen slump att man i södra Europa demonstrerar på gatorna mot den trådlösa skadliga tekniken, sågar nermaster, inrättar lågstrålande zoner…..eller att även EU nu förordar lägre gränsvärden.

Men i Sverige sprider strålsäkerhetsmyndigheten lugnande besked, uppbackade av en med telekomindustrin jävig grupp av forskare. Deras uppgift är att inte sätta käppar i hjulet för den ekonomiskt starka telekomindustrin. Operatörerna tillåts att placera master och basantenner påskolor och sjukhus eller i dess närhet, där det borde vara minst 1 km till närmaste mobilbas.

Våra massmedia i symbios med myndigheten för ut den ena lögnen efter den andra, t ex att ”de flesta forskarrapporter kan inte påvisa någon risk med den trådlösa tekniken”. Sanningen är att de flesta rapporter (ca 65% av alla rapporter) just påvisar att den trådlösa tekniken skadar allt levande, se ex http://www.bioinitiative.org/freeaccess/report/docs/report.pdf , som innehåller mer än1500 rapporter som alla visar på skador av den trådlösa tekniken, men dessa rapporter läser inte våra myndighetspersoner eller de med myndigheten medlöpande journalisterna.

En radioteknik som nu börjar användas av polisen, ambulansverksamheten och räddningstjänsten är Tetra, kallad Rakel i Sverige. Tetras sändningsteknik är bland det värsta urhälsosynpunkt för människan, med sin pulsrepeterfrekvens på 17,65 Hz, en frekvens som fårkalciumjonvandringen mellan cellerna i hjärnan att formligen explodera. Det är väl konstigt att just denna mycket hälsoskadliga teknik ska användas av de samhällsnyttiga instanser som ska rädda liv och som värnar om medborgarnas hälsa! Användarna av denna teknik är också de som
kommer att drabbas värst!

Betänk att den myndighet som är satt att bevaka strålsäkerheten i Sverige, SSM och dess ”expertpanel”, helt saknar kompetens om den elektromagnetiska strålningens biologiska påverkan på allt levande!

”Den trådlösa tekniken är världens största experiment på människor någonsin och kanske är en miljon svenskar nu skadade av den”, uttalar forskarna i Salfordgruppen i Lund. Men vem bryr sig?

Kalle Hellberg

vd Maxicom AB

……………

http://www.maxicom.se/Stralningsrisker.php   Sprid denna länk!

Vad bra att du läste denna artikel! Läs den en gång till och se vad vi utsätter oss för. Nu gäller det att tänka till. Jag tror inte att Gud vill att våra hjärnor skall smälta— Hörni, hjälp mig att sprida detta viktiga budskap om farliga mobiler m m. Skicka artikeln (glöm inte att läsa allt) och skicka länken till vänner o bekanta, som visar  till Kalles sida.  Tack för hjälpen! /Maria

Blessings!

2 thoughts on “Hälsa/FARLIGA MOBILER! Trådlös teknik skördar offer

  1. Tack Janne, Jag anser att man borde vara mer upplyst om farligheterna i omgivningen, i apparaterna man använder. Det kommer fler artiklar..Tack för länk, skall se./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.