Hälsa /Vaccin, tillsatser, m m

 

Tillsatser av leukemi och cancerceller i vaccin

Sprid denna info i era loggar !
(http://nyapolitiken.biz/medicin_o_halsa/tillsatser-i-vaccin.html)
11.9.2011

Merck vaccin forskaren Dr Maurice Hilleman erkände  för Mike Adams förekomsten av SV40, aids och cancervirus finns i vacciner(NaturalNews).

En av de mest framstående vaccinforskarna i  vaccinindustrins historia – en vetenskapsman från Merck – gjorde en inspelning där han öppet medger att vacciner som ges till amerikaner var smittade med leukemi och cancervirus.

Som svar från sina kollegor (som också redovisas här) bryter de ut i skratt och tycker att det är jättekul.  De föreslår då, att eftersom dessa vacciner först testats i Ryssland, kommer de att hjälpa USA att vinna OS eftersom alla de ryska idrottarna kommer att vara “laddade med tumörer. “(alltså, visste de att dessa vacciner förorsakat cancer hos människor.)

Detta är inte någon konspirationsteori – det är ord från en av Mercks toppvetenskapsmän som antagligen inte hade någon aning om att hans inspelning skulle komma att ses över Internet (som inte ens existerade när han gjorde denna inspelning).

Han trodde förmodligen att detta skulle förbli en hemlighet för evigt. På frågan om varför detta inte fick gå ut till pressen, svarade han “självklart att du inte går ut med det, det är en vetenskaplig angelägenhet inom det vetenskapliga samfundet.”

Med andra ord, utgör vaccinforskare en täckmantel för vaccinforskare. De håller alla sina smutsiga hemligheter inom den egna kretsen med tystnad och avslöjar inte sanningen om föroreningar hos sina vacciner.

Du kan lyssna på den här intervjun på: http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAAF22CDA367BB3C2F94D2CD90EF7B

/Maria

2 thoughts on “Hälsa /Vaccin, tillsatser, m m

 1. Vaccin är bra säger man. Vem de nu är.
  Vaccin dödar, men det sägs inte, och de unga flickorna dör av vaccin och de som inte dör kan aldrig få barn- hur tragiskt är inte detta!!!

  Flickorna som ej vuxit färdigt, vad är det för idé? att ge ngt vaccin till dem (om det nu hade funnits en logik i det hela).
  Det handlar bara om läkemedelsbolagens profiter!!! inget annat- och de samarbetar, de är involverade, i den nya världsordningen.Enkelt o lättfattligt för den som vill fatta, men de flesta vill inte det.
  Det är bra att du är skärpt och vaken och ger kommentarer som man lär sig utav. Och LÄNKAR! Tack Janne
  /Maria

 2. I Göteborgsposten talas det idag om Gardasilvaccinet och hur det är “en klassfråga” att alla unga kvinnor inte kan få det. Det offentliga kontraktet har gått till Glaxo Smith Kline (samma som under svininfluensan) och vilket problem det är att konkurrenterna producerar liknande vaccin mot livmoderhalscancer och inte får kränga det överallt.

  Vad det inte talas om är att flickor dött efter att ha tagit vaccinet (i USA mer än 15 flickor förra året) och att presidentkandidaten Rick Perry just hamnat i blåsväder efter att ha ljugit om att det skulle vara obligatoriskt för alla flickor i femtonårsåldern att ta vaccinet (vilket det inte är/var).

  Vi verkar leva i helt separata världar alltså.

  I den ena världen vill man befolkningsreducera och i den andra kränga så mycket gift som möjligt. Journalisterna verkar rätt aningslösa om detta.

  Dags att vakna och läsa andra infokällor än företagens pressutskick vi får serverade i våra vanligaste tidningar!

  Här en artkel (från 2007) som berättar om ca 11 döda efter ha tagit Gardasilvaccinet:

  http://www.naturalnews.com/022140.html

  Fler döda (2008):
  http://www.wnd.com/?pageId=68454

  många har också fått allvarliga men. Varför ska man gräva i reproduktionsorganen på just könsmogna kvinnor?

  Är cancerrisken stor för flickor som just vuxit färdigt fysiskt? Kanske cancerrisken är större på damer i 90-års åldern? Så tippar jag.

  Det finns ingen logik kvar när det handlar om stora pengar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.