Hälsa/ NWO. Tvångsvaccinationer i Sverige 2013???

 

OBS!A Clip Art Of A Syringe With A Drop Of Blood clipart

Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination i Sverige

26 december, 2012 By Torbjörn Sassersson

Den 1 januari 2013 införs en ändring av smittskyddslagen. Beslut om att ta in nya vaccin i nationella vaccinationsprogram fattas i fortsättningen av regeringen.

Den nya vaccinationspolicyn innebär att:
â– Regeringen ger det praktiska ansvaret till Socialstyrelsen att bedöma och styra upp det nationella vaccinationsprogrammet.
â– Socialstyrelsen, Smittskyddsinstitutet och Läkemedelsverket ska samarbeta närmare om att ta fram en vaccinationspolicy och se till att den genomförs i Sverige.
â– Ett vaccinationsregister inrättas där det registreras vem som vaccinerat sig och med vilka vaccin, samt vilka som inte vaccinerat sig.
â– Hälsovården ska utföra vaccinationerna samt rapportera in till vaccinationsregistret hur barn, ungdomar och vuxna är vaccinerade.
â– Smittskyddsinstitutet ansvarar för vaccinationsregistret.
â– Vaccinationsregistret ligger till grund för bedömningen av ”vaccinsäkerheten” i Sverige.

Vaccinsäkerhet är en nyckelfaktor. Lägg till att Socialstyrelsen även vill registrera hur sunda svenskar är i ett annat register som nyligen debatterades i DN. Slutsatsen blir att de som inte vaccinerar sig inte bara kan registreras av Socialstyrelsen som ”osunda” utan även kan klassas som ”riskindivider” av Smittskyddsinstitutet.

Läs mer i NewsVoice och kommentera

/Läste du detta och reagerade??  Men 2013 är ju nu strax…! Och de kör över oss…..är man en riskindivid om man inte vaccinerar sig?  TYCK TILL!

/Maria

2 thoughts on “Hälsa/ NWO. Tvångsvaccinationer i Sverige 2013???

  1. Tvångsvaccinationer kommer att komma framöver. Det är bättre att ta CBD-olja och att bli friskare och att få sitt immunsystem bättre. CBD är bra!!/Maria

  2. Tack så mycket för att dela sådan proffsig post. Detta är en de mest användbara artikeln för mig. Jag har lärt mig mycket av tycker om vaccination i Sverige. Jag förstår att detta är mycket användbart artikel för hälsa & det är också en av de mest användbara hälsorelaterade artiklar på webben. Vänligen hålla slik. Tack igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.